Szekeres Viktor

Hűtlenek Liam Neeson rajongói

A Taken 3-at még rengetegen megnézték, de Liam Neeson új filmje már büdös volt sokaknak. Pedig jobb lett.

Nem nagyon érteni a logikát, miszerint a Liam Neeson-rajongók tömegével nézték meg a pocsék Elrabolva 3-at, azonban a sokkal jobban sikerült, ám közel sem hibátlan Éjszakai hajszára alig mentek el. És ez mind a hazai, mind az amerikai nézőkre igaz. Az Éjszakai hajszát négy hete mutatták be itthon és a hétvégi toplistán már csak a tizedik helyre volt elég 3 817 nézővel, ami összességében azt jelenti, hogy az akciómozi 53 871 eladott jegynél tart Magyarországon. Az Elrabolva 3-ra négy nap alatt eladtak 103 ezret. Ég és föld.

Érdekesség, hogy egyébként miközben itthon a Taken-filmek egyre sikeresebbek lettek, egyre többen érdeklődtek utánuk, Amerikában egyre jobban visszaesett az érdeklődés az Elrabolva-sorozat iránt, de itt is igaz volt, hogy a rókabőr lepipálta az eredeti filmet. Az Éjszakai hajsza kifutófélben a mozikból, nagyjából 26 milliós bevétellel fog zárni, miközben az Elrabolva 3 nyitóhétvégéje önmagában hozott 39 millió dollár bevételt, s a film bevételei majdnem elérték a 90 millió dollárt odaát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Sírok között nagyon jó kis krimi, a Taken3 a 2. résznél jobb, de sajnos az első nyomába sem ér, viszont az Éjszakai hajsza megint csak jó kis film lett.
  • zsgaby #2
    Én mondjuk még egyiket se láttam, de nekem az a véleményem hogy a Taken 1 se feltétlenül Liam Neeson miatt volt jó film. Jó volt a szerepben az tény, de szerintem nem elsősorban miatta jó.
  • steelhard30 #1
    Hát én nem voltam hűtlen. Ősszel elmentem a Sírok Közöttre ( egyből a kedvenc filmem lett), aztán elmentem a Taken 3-ra ( jobbra számítottam ), és pár hete az Éjszakai Hajszára ( a második kedvenc filmem ).