Szekeres Viktor

A Halálos iramban 7 A sötét lovagnál is jobban érdekli a népet

Csak a folytatás kell nekünk. Minden idők tizedik legjobb nyitónapi teljesítményét produkálta a HI7.

A legtöbb előrejelzés azt jövendölte, hogy a Halálos iramban 7 nyitóhétvégéje felül fogja múlni az előző rész, zseniálisnak számító, 90 millió dolláros startját, nagyjából 115 milliós nyitányra számítottak. Azonban arra még a legvérmesebb rajongók sem gondoltak, hogy ennyien akarják azonnal megnézni az akciófilmet: csak pénteken ugyanis 67,3 millió dollárt hagytak ott a rajongók az amerikai mozik kasszájánál, ami minden idők 10. legjobb nyitónapi teljesítményének számít.

Ez a start egy hajszállal, de erősebb volt például Az éhezők viadala vagy A sötét lovag nyitónapja, s csak olyan filmekre fizettek ki többet premierjük első napján, mint A sötét lovag-trilógia harmadik része, Az éhezők viadala második része, a Vasember 3, A bosszúállók, az utolsó Harry Potter-epizód, illetve négy Alkonyat-mozifilm.

Jelen állás szerint a Halálos iramban 7 várhatóan 150 milliós hétvégét fog produkálni, de persze minden attól függ, hogy miképp tartja magát a film szombaton, illetve a Húsvét mennyire befolyásolja a moziba járás hajlandóságot. A nyitóeredmény ennek megfelelően akár 135 millió dollár is lehet, de ha az Amerika kapitány 2-éhez hasonló csökkenést produkál csak a film, akkor 180 millióra is felkúszhat. Pár óra múlva kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #27
    Ez annyira egyszerű pedig, aki szereti a szériát az megnézi aki nem, az nem. Véleményt nyilvánitani pedig azok is szoktak akiknek nem pont pozitív a véleménye az adott témáról..
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.07. 18:04:05
  • Wittgen #26
    Hihetetlen, mennyi fikahuszár megjelent itt és más fórumokon is hirtelen ezzel a filmmel kapcsolatban. Ezeknek az agyalágyultaknak eljuthatna már az eszükig, hogy a mai világában NEM azért járnak az emberek moziba, hogy hatalmas mondanivalókat és Van Sant szintű rendezők filmművészetét csodálják, hanem hogy hetente legalább 2 óra hosszat ki tudjanak ugrani a mókuskerékből és végre jól SZÓRAKOZZANAK, ne a napi gondokkal terheljék az agyukat.
    Ezt nem tudjátok felfogni sokan, pedig magasabb rendűnek állítjátok be magatokat másoknál.
  • Ragnaar #25
    A halálos iramban szériának az első részéig jutottam, ha a színvonal maradt, én egy napon nem említeném a Batman 2-vel, lehet, hogy ez a széria nem nekem való ugye.
  • Artak #24
    Nem járok bulizni vagy kocsmába. Ezeket az alantas dolgokat meghagyom a homo primitivus faj képviselőinek. :)

    Engem ez a film egy percre sem szórakoztat nem hogy 2 órára. Én ha szórakozni akarok akkor inkább megnézek egy minőségi filmet.

    Tudod a szart is meg lehet enni és utána azt mondani hogy reggelinek egész jó volt, de akkor is szart ettél. Én inkább eszek mondjuk tükörtojást szalonnával.
  • Huh #23
    Szórakoztató? Nem kell értelmet keresni benne, ha beülünk haverokkal egy kocsmába vagy elmegyünk bulizni ott se nobel díjas témákról beszélünk. Vagy ha keresek 1 egy éjszakás kalandot ott se a 4 diplomás zseni csajra fogok rámenni hanem a hülye nagy mellüre másnap meg vissza megyek az okoshoz akivel lehet hosszú távra tervezni, ettől a filmtől se vár senki világmegváltást arra a 2 órára elszórakoztat, de gondolom te csak értelmesen töltöd el az időd amúgy, soha egyetlen percet nem volt olyan amit ökörségre fordítottál.
  • Artak #22
    És mi a jó benne? Az hogy egy rakás barom hülyegyerek módjára száguldozik össze-vissza és adja a műmájert? Vagy mi?
  • Huh #21
    Nem ocska film, de neked ugyis felesleges magyarázni.
  • Artak #20
    Pénzzel? Semennyivel. A jó film amúgy sem a hatalmas profitért készül. Ha egy filmet csak a pénz határoz meg akkor az már nem lehet jó.
    Tudom hogy nem fekete fehér a világ, de a tettei meghatározzák az embert. Ha valaki pénzt ad ki egy ócska filmért akkor az jelent valamit.

    #18 Mat666:
    Elmondanám de akkor meg kellene hogy öljelek. :)
    Pl a legjobb szuperhősös film a Watchmen. A többi kb gyerekmese kategória.
    Az Úttalan út is egész jó film.

  • Huh #19
    Istenem:D Mert a 2 nem fér meg egymás mellett mi?:) Amúgy meg kíváncsi lennék te mennyi pénzel támogatod a normális filmeket, h több készüljön. Tudom neked hihetetlen, de nem csak fekete fehér a világ, megneztem moziban a halálos irambant, de ugyanúgy a birdmant is pl, és a birdman alatt se kaptam agysérvet.
  • Mat666 #18
    "Pl az általam preferált filmek nagyrésze agysérvet okoz egy átlagembernek. És nem azért mert én akkora zseni vagyok hanem azért mert az átlagember nem túl okos"

    Mik azok a filmek?