Szekeres Viktor

Nagy visszatérő az új Heroes-tévésorozatba

Hiro karaktere is benne lesz az új Hősök-epizódokban.

Nem csak Jack Coleman (Noah) tér vissza a Heroes felélesztését megcélzó Heroes Rebornba, hanem Masi Oka is, aki Hirót alakította az eredeti szériában. Az NBC tegnap jelentette be, hogy az időmegállító képességgel rendelkező japán fiatalember is látható lesz várhatóan az összes tervezett epizódban. A két ismert karakteren kívül zömében újak tűnnek fel majd a sorozatban, őket olyan színészek fogják alakítani, mint Zachary Levi, Robbie Kay, Ryan Guzman, Gatlin Green, Judith Shekoni és Danika Yarosh.

Masi Oka, aki a Heroesban első évados alakításáért Golden Globe- és Emmy-jelölést is kapott legjobb mellékszereplő kategóriában, a sorozat lezárását (illetve nyitva hagyását) követően mindössze pár filmben kapott kisebb szerepet, majd bemutatkozhatott a Hawaii Five-0 című krimisorozatban, ahol az íróknak bejött a karaktere is ott is ragadt. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Heroes Rebornbéli szerepvállalása kihatással lesz-e a Hawaii Five-0-s szereplésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #1
    "a sorozat lezárását (illetve nyitva hagyását) követően mindössze pár filmben kapott kisebb szerepet, ..."
    Tekintve, hogy ő valójában nem színész, nem hinném, hogy megrázta. Ha jól tudom ő filmes látványtervező valójában, aki néha kicsit beállt statisztálni. Ennek fényében még nagyobb dicsőség neki a díjeső.