Szekeres Viktor

Újabb klasszikus rosszfiú tűnik fel a Gotham tévésorozatban

Red Hood is szerepelni fog a Gothamben.

A Gotham jövő heti epizódjának előzeteséből kiderül, hogy Red Hood, vagyis a Vörös Csuklyás is szerepelni fog az új részben, ráadásul a Fox, mint az látható, még egy külön videót is szentelt a karakternek, mely képregény formában 1951-ben debütált, akkor még a Detective Comics egyik számában - hogy aztán kiderüljön, hogy ő nem más, mint Joker. A Gotham-rész története egyébként egy bankrablás-sorozat köré fog épülni,



A FOX egyébként pár hete bizalmáról biztosította Bruno Hellert és csapatát, vagyis a Gotham készítői, ugyanis berendelésre került a második évad, így a sorozatot ősztől tovább nézheti a közönség. A nagy kérdés csak az, hogy mikor kerülhet sor a hazai premierre? Erre egyelőre nem tudjuk a választ, az minden bizonnyal csak az RTL Klubon múlik. (Feltételezve azt, hogy meglévő szerződéseik miatt, ők vásároltak meg a Gotham hazai tévés jogait.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #2
    +1
  • sárkánylovag #1
    Én nem szeretem a képregényeket, de néha ... nagyon néha kijönnek olyan filmek , sorozatok amik nagyon jók a műfajból. (Walking Dead, Gotham , Heroes)
    Hál isten ebben a sorozatban nem repkednek szuperhősök idióta színű testhez tapadós ruhákban, hanem teljesen realisztikus az egész film., jók a főszereplők , de még pingvin is teljesen hiteles.
    A sorozattal sikerült a rendezőnek megfogni mind a képregények szerelmeseit mind azokat akik nem szeretik, és ez mindaddig így is marad amíg meg nem jelennek a repkedő hősök. Ezen a vékony jégen igen remekül siklik a sorozat.