Szekeres Viktor

Ilyen lesz Supergirl civilben

Elkezdődött a Supergirl pilotjának forgatása, meg is érkeztek az első lesifotók.

Pár napja a Warner stúdió kiadta a Supergirl című tévésorozat első hivatalos promóképeit, melyen a Melissa Benoist által alakított címszereplő feszít szuperhősként a klasszikus jelmezben. Azóta megkezdődött a sorozat első részének forgatása is, mely egyelőre még nem stúdióban zajlik, így egyáltalán nem meglepő módon lesifotók is készültek a munkálatokról, melyeken civilben is láthatjuk Karát.

A Supergirl története egy huszonéves lányról fog szólni, akit 12 éves korában küldtek a haldokló Krypton bolygóról a Földre, ahol a Danvers család oltalma alá került, s itt tanult meg csínján bánni különleges erejével. Azonban egy évtizeddel az érkezését követően egy szerencsétlenség hatására kénytelen nyilvánosan is használni az erejét, s a fogadtatás hatására úgy dönt, hogy a továbbiakban is segíteni próbál a bajba jutottakon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #12
    Igen kb. egyet értek, de ez esetben ugye, ha a Supermant vesszük alapul ott Clark Kenttel naponta munkahelyen találkoztak,(Lois Lane ugye személyesen Supermannal is) és mivel újságíró volt, nem valószínú, hogy ne lett volna legalább egy közeli kép Supermanről az egész szerkesztőségben és az hogy egy db szemüveg miatt senkiben még csak fel sem merül az azonosság ellenére a gyanú sem, az túlzás. De ez csak saját hülyeség, ezen persze nem megy el a story , de azért az látható, hogy ez a nem felismerés kb. ugyan az lesz a Supergirl esetében is mint a régi Supermanek esetében.

    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.14. 21:25:14
  • SirBubu #11
    szerintem abszolút elképzelhető, hogy nem ismerné fel az ember. persze ehhez pár peremfeltételnek teljesülnie kell

    -mondjuk huzamosabb idő alatt összesen 10 másodpercre láttad
    -külleme teljesen jellegtelen, olyan penészvirág fajta
    -hogy R.Bendegúz szavaival éljek: "olyan lapos elűrű, mint a lángos hátúrú"
    -krumpliorra van
  • SirBubu #10
    megszállt az ihlet....

    "Oly ronda vagy,
    Mint a világháború,
    Utállak is éppen ezért
    Te krumpliorrú..."

    köszönöm a lehetőséget
  • xyl #9
    Most nem azért, de Christopher Reeve annyira jól alakította a félszeg fickót, és a szuperhőst, és olyan éles volt a kontraszt, hogy komolyan én is megkérdeztem magamban, hogy akkor most ez ugyanaz a színész?
  • RAZOR27 #8
    Csak hozzáteszem hogy szuperment (és girlt) azért se lehetne könnyen felismerni civilben, mert senki se hiszi (A dc univerzumban*) hogy van alteregója. Hiszen ki gondolná, hogy egy kb. élő istenség halandónak akar tűnni és béna munkát végezni szabadidejében.
    Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.03.13. 23:18:48
  • Ragnaar #7
    Tegyünk egy próbát ? Kérd meg egy ismerősödet, hogy holnap tegyen fel egy szemüveget, fésülje hátra haját... (Batman maszk már legalább határeset)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.13. 15:46:30
  • Sir Quno Jedi #6
    Naja, de manapság, mikor kamerák százezrei pásztázzák a várost és az épületek belsejét is és számos arcfelismerő szoftver dolgozik, amik már álcázva is kiszúrnak... szal. manapság egy szemüveg és hátrafésült haj nem mentene meg attól, hogy ha híres/hírhedt vagy ne bukkanjanak a nyomodra 17ms alatt. Ma már sokkal hathatósabb álca kell.
  • kalapos01 #5
    Ha Supergirl lenne a munkatársad és ezt csinálná, nem ismernéd fel. A képregényben sem ismerik fel. Attól, hogy te a tévé vagy a képregény segítségével nagyfiú vagy, mert felismered, nem jelent semmit.
  • Ragnaar #4
    Na most momolyan , ha lenne egy munkatársam aki amúgy a Supergirl (vagy Superman) és felvesz egy szemüveget, és hátrafésüli a haját, nem ismerném fel ? De.
  • Zsoltee_a_bator #3
    Pofonegyszeru a keplet. Csinaltak egy kepregenyt egy adott figuraval, ami nepszeru lett. A tehenet evtizedeken(!) at fejni kell, idovel mindenfele variaciot be kell hozni, hogy erdekeljen valakit. Aztan, ha nagyon kifacsarjak, jon egy reboot. Filmekben a toredeket sem hasznaljak fel a furcsa agyszulemenyeknek. Pl Super-kutya is van (valami mas neven), de abbol szvsz meg ugy 5 evig nem lesz film.:)

    A tobbi franchisenal ugyanigy. Batmannel pl bat-cow is van a girl meg a woman valtozat mellett :)
    Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2015.03.12. 08:46:51