Szekeres Viktor

Gyűlnek a Heroes-sorozat feltámasztásának szereplői

Újabb öt színésszel gyarapodott az új Heroes-sorozat szereplőgárdája.

Eddig csak azt tudtuk, hogy a visszatérő Jack Coleman (Noah) mellett a Chuck című sorozatból ismert Zachary Levi fog szerepelni a Heroes (Hősök) című széria felélesztésében, a Heroes Rebornban, a napokban viszont újabb színészekről derült ki, hogy a castingfolyamat során megfeleltek az írt karakterek által támasztott követelményeknek, s nyerték el a készítők tetszését. Elsőként Robbie Kayt szerződtették, akit sokan a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) rosszfiújaként, Pán Péterként ismerhettek meg - ő egy új karaktert alakíthat. Miképp új karakter bőrébe fog bújni Ryan Guzman, Gatlin Green, Judith Shekoni és Danika Yarosh is, akik ugyancsak csatlakoztak a napokban a szereplőgárdához.


Az első nekifutásra 13 epizódból álló új Heroes-sorozat készítője Tim Kring lesz, aki az eredeti széria kapitánya és vezető írója volt - neki köszönhető az a hihetetlen nagy siker, amit első szezonjában elért a sorozat, mint ahogy az azt követő látványos földbe állás is, bár van, aki utóbbiért az akkori írósztrájkot hibáztatja. Az új Hősök történetéről még mindig nem lehet tudni semmit sem lehet tudni, de az NBC csatorna vezetői nem zárják ki, hogy további, a korábbi évadokból ismerős színészek visszatérjenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #4
    szerk.: SZPOJLER :D

    mmm..... az első évadban atom bumbumtól mentették meg NYot, a második évadban egy vírustól mentették meg a világot a harmadikban egy szérumtól ami felborítaná a világrendet a negyedikben pedig a föld kettészakítását akadályozták meg...

    Nyilván ízlés kérdése ,de én ahoz a másik sorozathoz semmiképp se hasonlítanám. Minőségben nem állnak köszönőviszonyban se, még úgy se hogy az írók tűzre dobták a Hősöket a sztárjk hisztijükkel. Annyit elértek hogy jól megágyazott a hasonló témájú sorozatoknak. Meglátjuk most másodjára sikerül-e megismételni a bravúrt, bár most csak 13 részük van rá, szóval bele kell húzni.
    Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.03.22. 17:44:19
  • Ender Wiggin #3
    Ja, senki nem volt hős, max antihős. De annak nem sok értelme van, hogy a eredeti mutánsok közül senki nem tér vissza. Már akinek nem Sylar tette a választékot a hajába...
  • Angelus1991ster #2
    Mitől Hősök ? Azt mondja meg valaki nekem.

    Kívűlállók ebben a kategóriában nézhetőbb, bár ott is logikátlanság uralkodott.
  • RAZOR27 #1
    jajj már alig várom!!