Szekeres Viktor

Örülhetnek a horrorfilmek rajongói

Két hónappal hamarabb kerül sor az új Poltergeist premierjére.

Általában a nagy amerikai stúdiók már egy vagy több évre előre le szokták fixálni egyes nagyobb premierjeik bemutatójának dátumát, többek között azért, hogy a kampány során emlegetni lehessen a fix dátumokat, s ne csak annyit tudjon egy néző az adott filmről, hogy "Jön, jön!", vagy "Nyáron." Éppen ezért mindig meglepő látni olyan lépéseket a stúdiók részéről, melyek kvázi az utolsó pillanatban változtatnak egyes premierek moziba kerülési időpontjain.

A héten a Fox döntött úgy, hogy finomhangolja terveit, s az eredetileg július 24-én bemutatni tervezett Poltergeist rebootot előre hozta a stúdió május 22-re, míg a május 22-re kiírt Spy című komédia nyitányát ezzel párhuzamosan június ötödikére halasztotta el. A lépést természetesen nem indokolták, s a konkurenciát elnézve talán kikövetkeztethetőnek tűnnek az okok. Május 22-én továbbra is csak a Disney-féle Tomorrowlanddel fog összecsapni a FOX, a Spy június ötödikén egy másik komédiával (Entourage) és egy horrorral (Insidious Chapter 3). Míg július 24-én három nagyobb premier várható: a Pan című fantasyé, a Pixels című akciókomédiáé, valamint az ugyancsak a Fox által oda beemelt Paper Towns című drámáé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    nem fogják. egyiket sem. "eredeti" szerintem 20 éve nem volt. a direkt remakeket leszámítva csak japánból átemelt, vagy egy régi, működő zsáner átköltése, kaptafa módra.
  • Zombee #1
    Akkor örülnék, ha a sok vacak remake és gagyi helyett jó és eredeti horrorok kerülnének végre moziba, és esetleg a kamerás és házmegszállós szellemes témákat hanyagolnák végre.