Szekeres Viktor

Megint egy alacsony korhatáros horror fog tarolni

Az Insidious harmadik részét sem árazta túl az amerikai korhatár bizottság.

A bevételi adatokból azt lehet leszűrni, hogy sokan már iszonyatosan várják az Insidious című horrorsorozat harmadik epizódját, mely nemes egyszerűséggel az Insidious Chapter 3 címet viseli. A filmet Amerikában június ötödikén tervezik bemutatni, azt viszont nem tudni, hogy nálunk sor kerül-e a mozis premierre, ugyanis az előző epizód volt az a film, mely úgy kerül a magyar mozikba, hogy az első rész semmilyen formában nem jelent meg itthon, így nem is csoda, hogy nem aratott akkora sikert, mint mondjuk A démonok között.

A Focus egyelőre még előzetest sem adott ki az Insidious 3-hoz, az azonban kiderült, hogy miképp két elődje, ez a film is PG-13 korhatár-besorolást kapott az MPAA-től, hiszen ők a napokban megnézhették a filmet. Értékelésüket azzal indokolták, hogy a film erőszakos, ijesztő képeket, helyenként nem szalonképes beszédet, valamint "tematikus elemeket" tartalmaz.

Az Insidious, annak ellenére, hogy csak közepesen gyenge film volt, Amerikában 54, a világ többi részén 43 millió dollár bevételt termelt, míg a második rész 84+78 millió dollárra volt jó. A nézői fogadtatásról mindent elmond, hogy míg az első rész 13 milliós nyitóhétvégével rendelkezett, addig a folytatás 3 nap alatt több, mint 40 millió dolláros bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Te még fennakadsz az ilyesmin az sg-n? A moziba járókat sem értem. Az első részt láttam, a VHS korszakban ezerszer jobb filmek mentek egyből a tékákba, ez is odavaló. Szórakoztató, de ahogy jött a médium a két gyógyegér segítőjével, inkább ZS kategóriás filmként néztem tovább. :)
  • Sir Cryalot #1
    Akkor végülis eufemizmus, vagy oxymoron van a címben ?
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.02.28. 19:27:22