Szekeres Viktor

Nagy nevet szereztek a 11/22/63 főszerepére

James Franco lett a 11/22/63 főszereplője.

A Hulu a tavalyi év második felében rendelte be a 11/22/63-at, mely Stephen King azonos című regénye alapján készítendő tévésorozat lesz 9 részben. A J.J. Abrams produkciós irodája által gyártandó dráma castingja jelenleg is tart, s a napokban kiderült, hogy a főszereplőt már meg is találták - ő pedig nem más lesz, mint az eddig inkább mozifilmes munkáiról ismert James Franco.

A streamszolgáltatás terve az, hogy önmagában megálló, kezdéssel és befejezéssel rendelkező sorozatot tegyen le az asztalra, azonban olyan formában, hogy igény szerint folytatni is lehessen - nyilvánvalóan új, a könyvben nem szereplő történetekkel.

Ha még akad olyan, aki nem olvasta volna King remek könyvét, annak kedvcsinálóként álljék itt a magyar kiadás némiképp spoileres fülszövege: "Jake Epping kisvárosi angoltanár, jóképű, művelt, harmincas fiatalember. Tüdőrákban haldokló öreg barátja, Al egy napon hajmeresztő titkot oszt meg vele: tudja a módját, hogyan lehet visszamenni a múltba, és némi leleményességgel megváltoztatni a jövőt. Megkéri Jake-et, mivel maga már nem képes rá, hogy előzze meg azt az eseményt, amelytől ő Amerika és a világ romlását datálja: akadályozza meg Lee Harvey Oswaldot Kennedy meggyilkolásában. A múltban tett kirándulásnak van azonban egy hátulütője: amennyiben az időutas hazatér, de aztán újra ellátogat a múltba, „reset” következik be: az eredeti körülmények állnak helyre, a beavatkozás érvényét veszti.
Jake, aki a múltban a George Amberson nevet veszi fel, főpróbát akar tartani. Középiskolája nyomorék öreg pedellusának családját 1958-ban az apa kiirtotta, Jake-George tehát azért megy vissza 2011-ből 1958-ba, a családirtás előtti hetekbe, hogy megmentse a családot. Ekkor veszi kezdetét a rengeteg bonyodalom, amely az új életével jár: szenvedélyes viszony, nagy, komoly szerelem, beteg lelkű, bosszúszomjas férj felbukkanása, gyilkosságok. Jake-George nem tudja eldönteni, áldja-e vagy átkozza Alt, amiért erre a küldetésre rávette, azt azonban az idő előre haladtával egyre biztosabban tudja, hogy a múltban vagy a jövőben szeretne-e élni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!