Szekeres Viktor

Elsőre nem nagy siker a 12 majom rebootja

Hiába vetett be a Syfy egy ismert címet új sorozatánál, a siker elmaradt.

Amerikában január 16-án mutatták be a 12 Monkeys című tévésorozatot a Syfy csatornán. A széria alapját természetesen Terry Gilliam 1996-os feldolgozásfilmje adja, amit annak idején Bruce Willis, Brad Pitt és Madeleine Stowe főszereplésével forgattak. A mostani verzió főszereplője a Nikitából ismert Aaron Stanford, valamint Amanda Schull, azonban úgy tűnik, hogy csak a címmel nem lehetett meggyőzni a nézőket arról, hogy leüljenek a képernyők elé, ugyanis a premier nézettsége 1,35 millió fő volt.

Ezzel a 12 Monkeys elmaradt a csatorna más sorozatainak (Dominion, Z Nation, Defiance) 1,6 millió nézős átlagától. Azonban öröm lehet az ürömben azok számára, akiknek tetszett az első rész, hogy az még mindig nézettebb volt, mint a Syfy másik pénteki sorozata, a Helix, melynek évadnyitója alig egymillió amerikait mozgatott meg. Legalábbis, ami az "élőben" való megtekintést illeti.

A 12 Monkeys történetének egyik fele a jövőben játszóik, melyben az emberiség nagyját kiirtotta egy vírus, a másik fele pedig a múltban (vagyis a mi jelenünkben), ahová visszaküldenek egy embert, hogy derítse fel az emberek kipusztulásának okait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fernandooo #5
    Másfél epizódot néztem meg, a második felénél azt mondtma, enyi nekem ebből elég. Ha az eredeti filmet 100%-kal jelölöm, akkor ez simán úgy 5%, de komolyan. Amatőr, hangulatmentes, Zs-kategóriás szar, ami még az RTL-nke is égő lenne vasárnap délután kettőkor, amikor mindenki az ebédjét emésztve döglik. Semmi köze semmihez, egy elnagyolt, vázlatos, súlytalanná tett sztori, ami öt percet nem ér meg. Remélem, nagyon gyorsan kasza lesz belőle, mert így minden perccel az eredeti klaszikus emlékén taposnak ezzel.
  • Wittgen #4
    A mozifilm tetszett annak idején, talán majd a sorozatot is bepróbálom, ha meglesz az évad végig és lesz rá időm.
  • god25 #3
    Számonra egész kellemes csalódás volt. Örültem, hogy nem egy egész évadon keresztül értetlenkedik a csaj, hogy tuti a jövőből jöttél..,. Csak az őrültek házában lévő csaj zavart. MErt az minden volt csak nem őrült. Idióta vigyorával. A lényeg, hogy van potenciál a sorozatban.
  • Fernandooo #2
    Nem volt benne a pókember, az volt a gond, mi?
  • Jawarider #1
    Eredeti sem jött be valahogy.