Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Dead Rising-film

Már nem kell sokat aludni a Dead Rising-film bemutatójáig.

Nemrég már láthattátok nálunk a premier előtt álló Dead Rising-film, a Dead Rising: Watchtower első előzetesét, most pedig a plakátját is meg lehet csodálni alant. A plakát középpontjában természetesen a főszereplő, Jesse Metcalfe vicsorít, de mellette látni Meghan Oryt is, no meg a zombikat. Mellékszereplőként egyébként Virginia Madsen, Dennis Haysbert és Riggle lesz látható a filmben.

A március 27-én bemutatásra kerülő Dead Rising: Watchtower a Carackle streamszolgáltató kínálatában lesz látható, műfaja zombihorror, egy új, meglehetősen erőszakos járvány kitörésének krónikája lesz, aminek a hátterében "természetesen" valamiféle kormányzati összeesküvés is fog állni. A nagy kérdés csak az, hogy a világszerte 7,6 millió példányban eladott The Dead Rising rajongói közül hányan fogják bepróbálni a filmet, s hogy ennek következtében megbánják-e a készítők, hogy nem mozis platformban gondolkodtak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #3
    Ismételten egy jó példája arra, hogyan kell egy jó kis játék adaptációját elb@szni! ;)
    Vajon milyen kozmikus együttállásnak kell bekövetkeznie avagy csodának,hogy ebben az életben egyszer végre láthassunk egy igazán jó filmet amit egy sikeres játékból csináltak???!!!
  • Cickány90 #2
    Remélem legalább direkt a B filmes hangulatra mennek rá, egy komoly történet eléggé gáz lenne.
  • Ender Wiggin #1
    ennek a csávónak semmi tehetsége a színészethez, ez már állóképen is látszik, ami azért nagy szó... mondták neki, hogy nézzé' keményen, bameg. erre olyan arcot vág, mint akinek eszébe jutott, hogy kiskorában mennyire utálta a cukorborsó főzeléket...