Szekeres Viktor

Lelépett a Minecraft-mozifilm rendezője

Eddig úgy volt, hogy a Shawn Levy rendezi a Minecraft-mozifilmet. De csak eddig.

Nemrég arról számolhattunk be, hogy a Minecraft-mozifilmet gyártó stúdió, a Warner Bros. Shawn Levy filmrendezővel folytat tárgyalásokat annak kapcsán, hogy ő készítse el a játékadaptációt. Azonban a Variety értesülései szerint a Vasököl, az Éjszaka a múzeumban és annak folytatásai, illetve a Tucatjával olcsóbb rendezője a napokban kiszállt a produkcióból a forgatókönyvírókkal, Kieran és Michele Mulroneyval együtt.

Levy és az írók távozásának az oka, mint a hasonló eset zömében megszokhattuk már, hivatalosan nem ismert, a lap is csak annyit ír, hogy "kreatív nézetkülönbségek" alakultak ki a filmeseket és a játék kiadója, a Mojang között, így került sor a közös megegyezéssel történő elválásra. Természetesen mivel még sehol nincs a film forgatásának megkezdése, ezért egyéb konkrétumokat sem lehet tudni vele kapcsolatban, így például a bemutató tervezett időpontja sem ismert még.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TokraFan #1
    A mojang inkább azzal foglalkozna, hogy a saját szakmájában jeleskedik, mert láthatóan nem megy nekik. Java alapú vicc az egész program (fejlett játékokhoz teljesen alkalmatlan platform), a milliárdos bevételek ellenére értékelhető fejlődést nem látni a játéknál. Ma már számos hasonló játék van, mely sokkal jobban kihasználja a témában rejlő lehetőségeket, míg a Mojang mai napig kb. 3 emberrel fejleszti a játékot és a legnagyobb újítás rendre az, hogy betesznek 1-2 új, semmire se jó állatkát, és 1-2db új építőköckát.
    Lényegében, a profi filmesek basztatása helyett a programot kéne olyan szintre fejlesztni -a milliárdokból nem tartana sokáig felvenni pár profi játékfejlesztőt-, amit modderek már évekkel ezelőtt megírtak, megjegyzem ingyen.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.10. 15:15:40