Szekeres Viktor

Plakátot is kapott az új Hitman-mozifilm

Előzetes és plakát - megkezdődött az új Hitman-mozifilm reklámkampánya.

A minap bemutatott előzetest követően megérkezett a Hitman: Agent 47 plakátja is. Az Amerikában augusztus 28-án bemutatásra kerülő film főszereplője Rupert Friend lesz, mellette olyan színészek fognak feltűnni kiemelt szerepben, mint Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann, Dan Bakkedahl és Ciaran Hinds. A film hazai címe, illetve bemutatójának dátuma hivatalosan egyelőre még nem ismert.

Az Agent 47 forgatókönyvének egyik írója az a Skip Woods, aki a Timothy Olyphant főszereplésével készült első Hitman-próbálkozást, a bukásnak számító (világviszonylatban 100 millió dollár bevételt ért el) Hitman - A bérgyilkost is írta, rendezőnek pedig egy reklámfilmest, Aleksander Bachot választották. A főszereplő Rupert Friendet a legtöbb néző talán a Homeland - A belső ellenség című tévésorozat Quinnjeként ismerheti, míg Quinto legutóbb a Sötétségben - Star Trekben tűnt fel, jelenleg pedig a The Slap című szériában látható Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Szerintem nagyon jó volt az előző rész, és a Hitman-t alakító színész SOKKAL JOBB VOLT...!!!!! Ennek az új Hitman-nek az égvilágon semmi Hitman feje sincs... teljesen gáz... ezzel el is cseszték... ha az előző bukás volt, akkor ez gigabukás lesz, csak emiatt...