Szekeres Viktor

Nem Peter Parker lesz az új Pókember?

Lehet, hogy Miles Morales fog szerepelni az új Pókember-mozifilmben?

Pókember a Sonynál maradt ugyan, de a Disney is hozzáférést kapott, hogy mozis univerzumában használja - így akarják ismét megalapozni a hálóvető szuperhőst, ugyanis ahelyett, hogy a főszereplésével készült mozifilmek a legsikeresebbek lennének, jóformán az egyik legkevésbé népszerű képregényes figurává avanzsált, annyira leépítették őt Sam Raimi és Marc Webb félresikerült próbálkozásai. Tobey Maguire és Andrew Garfield után tehát egy harmadik színész is eljátszhatja a piros-kékbe öltözött karaktert, aki azonban egyáltalán nem biztos, hogy civilben Peter Parker lesz.

Ha pedig nem Peter Parker, akkor adja magát, hogy Miles Morales. Morales az Ultimate-univerzum Pókembere azé az univerzumé, melynek anyagaihoz előszeretettel nyúltak eddig és fognak nyúlni a továbbiakban is a mozifilmek. Egyelőre még semmi hivatalos információ nincs arról, hogy a Disney kiben gondolkozik, csak arról hallani, hogy az eddigieknél jóval fiatalabb lehet Pókember (Maguire 26, Garfield 28 éves volt). S ha abból indulunk ki, hogy Morales van elég talpraesett, hogy fiatalon is megállja a helyét és közönségkedvencnek is számít, akkor adja magát a következtetés. Ráadásul vele végre más sztorit kaphatnánk, nem ugyanazt, amit kétszer már végig kellett néznünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #9
    Ez rettentően kirekesztő, hogy csak az amerikai "kisebbségek" érdekeit helyezik előtérbe. Pókembernek ugyanis inkább arabnak kellene lennie, mert fekete hősből már van éppen elég. Szuperhős téren rettentően ki vannak rekesztve a cipzárfejűek is (kínaiak, japánok), de Vasembert mondjuk alakíthatná cigány (Tony Rézműves Stark) karakter, hiszen a színesfémmel ennek a népcsoportnak legendás kapcsolata van. Az eszkimókat is méltatlanul hanyagolja a Marvel, mert nekik sincs saját hősük. Ez nem más, mint a legvadabb kirekesztés és megkülönböztetés a népcsoportok és etnikumok között.
  • zetortraktor #8
    Az Ultimate a legkevésbé olvasott Spider-Man képregény. Még a Spider-Woman, a Spiderverse és a Spider-Man 2099 is népszerűbb nála. Novemberben több, mint 100 ezerrel több példányban kelt el az Amazing.

    Amazing Spider-Man v3 #9 - 135,280
    Miles Morales Ultimate Spider-Man #7 - 31,607
  • Zombee #7
    Sajnos az a frissebb, azt többen ismerik. Én is jobban örülnék, ha a klasszikus sztorikat vennék elő. Bár nincs bajom az új Marvel filmekkel, szórakoztatóak, tetszenek, de egy olyat nem szeretnék még egyszer látni, mint a Fantasztikus Négyes 2. részében Galactus. Látvány szempontjából is ütősebb lenne mai technikával egy csata Galactussal, mint egy felhő az űrben.
  • Cickány90 #6
    Na, ez nem is lenne rossz, legalább valami újdonság lenne.
  • Etinger #5
    Az Ultimate sorozat egy szar.
  • BrockSamson #3
    Ez igaz, de ezek a valtozasok inkabb az amerikai kozonsegnek szolnak, Miles pedig fekete-latin-amerikai, szoval igy egy huzassal lefedtek a kisebbsegek nagy reszet.
  • Archenemy #2
    Miért nem ázsiai, ha már "nemfehér" kell hogy legyen? A Föld ~fele ázsiai, szerintem jobban adja magát.
  • Zombee #1
    Azért rosszul teljesítő filmnek összességében nem mondanám, csak összeszedett 700 milliót még a 2. rész is, pedig talán 3D se volt. Hogy Amerikán kívülről jött a bevétel nagy része, egy dolog, meg hogy balfasz módon irreálisan sokat költöttek a reklámjára, az egy másik. A Galaxis őrzői is "csak" 774 millióig jutott, mégis nagy sikernek számít.