9
  • Paddy
    #9
    Ez rettentően kirekesztő, hogy csak az amerikai "kisebbségek" érdekeit helyezik előtérbe. Pókembernek ugyanis inkább arabnak kellene lennie, mert fekete hősből már van éppen elég. Szuperhős téren rettentően ki vannak rekesztve a cipzárfejűek is (kínaiak, japánok), de Vasembert mondjuk alakíthatná cigány (Tony Rézműves Stark) karakter, hiszen a színesfémmel ennek a népcsoportnak legendás kapcsolata van. Az eszkimókat is méltatlanul hanyagolja a Marvel, mert nekik sincs saját hősük. Ez nem más, mint a legvadabb kirekesztés és megkülönböztetés a népcsoportok és etnikumok között.
  • zetortraktor
    #8
    Az Ultimate a legkevésbé olvasott Spider-Man képregény. Még a Spider-Woman, a Spiderverse és a Spider-Man 2099 is népszerűbb nála. Novemberben több, mint 100 ezerrel több példányban kelt el az Amazing.

    Amazing Spider-Man v3 #9 - 135,280
    Miles Morales Ultimate Spider-Man #7 - 31,607
  • Zombee
    #7
    Sajnos az a frissebb, azt többen ismerik. Én is jobban örülnék, ha a klasszikus sztorikat vennék elő. Bár nincs bajom az új Marvel filmekkel, szórakoztatóak, tetszenek, de egy olyat nem szeretnék még egyszer látni, mint a Fantasztikus Négyes 2. részében Galactus. Látvány szempontjából is ütősebb lenne mai technikával egy csata Galactussal, mint egy felhő az űrben.
  • Cickány90
    #6
    Na, ez nem is lenne rossz, legalább valami újdonság lenne.
  • Etinger
    #5
    Az Ultimate sorozat egy szar.
  • BrockSamson
    #3
    Ez igaz, de ezek a valtozasok inkabb az amerikai kozonsegnek szolnak, Miles pedig fekete-latin-amerikai, szoval igy egy huzassal lefedtek a kisebbsegek nagy reszet.
  • Archenemy
    #2
    Miért nem ázsiai, ha már "nemfehér" kell hogy legyen? A Föld ~fele ázsiai, szerintem jobban adja magát.
  • Zombee
    #1
    Azért rosszul teljesítő filmnek összességében nem mondanám, csak összeszedett 700 milliót még a 2. rész is, pedig talán 3D se volt. Hogy Amerikán kívülről jött a bevétel nagy része, egy dolog, meg hogy balfasz módon irreálisan sokat költöttek a reklámjára, az egy másik. A Galaxis őrzői is "csak" 774 millióig jutott, mégis nagy sikernek számít.