Szekeres Viktor

Kiderült, kit akar a Disney új Indiana Jones-nak?

Mindenki Chris Prattet akarja. A Disney is Indiana Jones-nak. Állítólag.

A Deadline nemrég arról számolt be, hogy a Disney elkezdte komolyan megtervezni az Indiana Jones-franchise mozis feltámasztását, aminek épp ideje volt, hiszen a stúdió 2013-ban vásárolta meg a karakter jogait a Paramounttól. Egyelőre még mindenképp nagyon korai fázisában jár a projekt, de a lap infói szerint a Disney Chris Prattet akarja megszerezni a híres archeológus szerepére, hogy új sorozatot építsen köréje.

A tévésorozatokkal (Everwood, Városfejlesztési osztály) ismertté vált Pratt egyértelműen napjaink egyik legkapósabb portékájává nemesedett Hollywoodban, főleg miután nagy sikerre vitte A galaxis őrzőit és a Lego kalandot. Pratt nemsokára a Jurassic World rebootjában lesz látható, majd pedig többek között Denzel Washington oldalán az új A hét mesterlövészben, valamint természetesen A galaxis őrzői és A Lego kaland folytatásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #13
    "ha Indy univerzumában, de egy teljesen más karaktert formál meg."

    Ennyi....legyen Indy egyik tanitvanya, aki ihletet kap a mestertol, de NE LEGYEN uj Indy! Adjanak neki valami masik nevet es nem lesz semmi gond.
  • Ender Wiggin #12
    fasza, hogy ezt a csókát duciként a kutya sem castingolta komoly filmbe, amióta kigyúrta magát, hirtelen minden nagy költségvetésű filmbe őt akarják. nem kicsit van kifordulva már magából hollywood. azt már hozzá sem kell tennem, hogy hányok az ilyen projektektől.
  • Axlkenobi #11
    Ez így nem teljesen igaz. Lucast és Spielberget a '30-as és '40-es évek matinésorozatai ihlették a karakter és a filmek megalkotásakor, de attól ők még nem terveztek sorozatot, ahogy Bond is csak eleinte volt ihletforrás, idővel aztán a szmokingos playboy koncepciót elvetették.

    A projektet aztán számtalan stúdió visszadobta, mondván, hogy túl drága lenne, meg az egész koncepció túl "elszállós", egyedül a Paramount bólintott rá. Lucas ragaszkodott a teljes kreatív döntési jogokhoz, a stúdió pedig ebbe belement azzal a feltétellel, hogy öt filmet készítenek. Lucas simán elfogadta, mondván, hogy bőven van annyi sztorija, de nem volt, csak a Raiders. A többi rész sztoriját utólag rakták össze, ezért is kellett öt évet várni a harmadik részre és tizenkilencet a negyedikre.

    Amúgy a hírhez hozzászólva, én is azon az állásponton vagyok, hogy Indiana Jones az Harrison Ford és senki más. Azt viszont bármikor el tudnám fogadni, hogy a franchise-t továbbvigyék Shia LaBeouffel, mint Indy fia, vagy akár Chris Prattel, ha Indy univerzumában, de egy teljesen más karaktert formál meg.
  • Dewri #10
    Na igen, de a film végére már-már úgy alakult, hogy ő lehetne az új Indy. Erre most lesz egy teljesen új. Mondjuk mindegy, Indy az nálam is Harrison Ford marad...
  • Zombee #9
    Shia Labeouf Indy fiát játszotta.
  • SecuRicsi #8
    A fanyalgóknak mondom elsősorban, és távol álljon tőlem a kötekedés: de az megvan, hogy anno Lukas Gyuri és Sp Isti egy franchisenak tervezte a filmet, ahol 4-5 részenként szereplőt cserélnek, mint a James Bondban? :)
    Ez sokkal inkább lehet jó, mint rossz. Shia is jó volt a negyedikben, csak meg kellett szokni.
    Kihangsúlyozom: SZERINTEM!
  • Zombee #7
    Ha akarnak új filmet, sajnos más színész kell. A 4. részben még jól tartotta magát, de legutóbb a Feláldozhatók 3-ban eléggé meg volt öregedve. 72 éves, nem valószínű, hogy valaha még el fogja játszani a karaktert. Schwarzenegger és Stallone sokkal jobb kondícióban vannak, mindig rácsodálkozok, hogy Sly is jövőre már a 70-et tölti.
  • Etinger #6
    Max Indiana Jonesszerű karakter lehet. De pont ő azért nem.
  • Methodix81 #5
    Indiana Jones = Harrison Ford, ez csak matek.
    Mindenki más nem egyenlő Harrison Ford, ergo bárki más nem egyenlő Indiana Jones.
    Sajnos aki gyerekkorában, vagy idősebb korában látta az első 3 részt, annál ez egy életre így marad. És nem is baj, ha nem változik, nekem pl nincs igényem másra.
    Persze a gyerekeinknek már más lesz a téma, de hát ilyen az élet.
  • Banderas1990 #4
    Jó döntésnek tűnik. Bármennyire is nehéz Jones karakterének más színészt elképzelni (még ha annak idején néztem is az ifjú Jones kalandjait), de őt tényleg eltudnám fogadni, mint utódot.