Szekeres Viktor

Közös Men in Black/21 Jump Street-mozifilmet terveznek

Az elmúlt évek egyik legőrültebb filmes crossovere valósulhat meg.

A Sony meghackelését követően került napvilágra az a terv, ami szerint felmerült egy közös film a Men in Black és a 21 Jump Street-filmek főszereplőivel. Ez nem kicsit elszállt ötletnek tűnt, de mára kiderült, hogy abszolút van valóságalapja, s ezt maga, a 21 Jump Street - A kopasz osztag és a 22 Jump Street - A túlkoros osztag rendezője, Phil Lord erősítette meg az MTV-nek adott interjújában.

A Lego-kalandot is rendezőként jegyző filmes elmondta, hogy az ötlet felmerülését követően semmi sem változott. Ő is elismerte, hogy őrült elképzelésről van szó, de nekik az a céljuk, hogy valami remek történetet ötöljenek ki Schmidt és Jenko karaktere számára. És ennek során bizony, ha úgy adódik, akkor egy másik világ teremtményeit is felhasználhatják. Főleg, hogy a Men in Black, miképp a 21 Jump Street franchise is a Sonyhoz tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #12
    +1
  • cateran #11
    Az After Earth tenyleg mindennek az alja..forgatokonyv, szineszi jatek, egyszeruen minden otvarszar..MiB 3-ban legalabb "Vadallat" Boris jopofa volt..
  • Zombee #10
    A Man in Black 3 is elég szar volt. Konkrétan nem volt vicces.
  • tomboy013 #9
    Megnéztem egyszer családdal egyszer barátnővel, szerintem teljesen vállalható film volt :) Egyébként az, hogy szerinted rosszul sikerült annak vajmi kevés köze van ahhoz, hogy az alapvetően egy komolyabb sztori volt a Jump Streettel karöltve a MIB meg egy idióta vígjáték. Stílusban teljesen más filmek ezért nem értem miért hozta fel egy ilyen cikknél. Vígjáték és vígjáték között is van különbség. Valahogy nem tudom összeegyeztetni a 2 világot. Smith több mint valószínű nem vállal szerepet egy "fingóspoénokra" épülő filmben. Félreértés ne essen imádom a Jump Streetet is meg a MIB-et is, moziban néztem őket.
    Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2015.01.16. 12:13:51
  • Narxis #8
    +1
  • Serutekin #7
    mert annál a szarnál nincs lejjebb :D azért hozta fel :)
  • tomboy013 #6
    Semmi gond nem volt a Föld utánnal. Nagyon nem egy lapon említendő egy vígjátékkal, igazából nem is értem miért hoztad itt fel....
  • Lollerka #5
    nekem az osszes otlett bejott amit film vegen mutattak, csipazom az ien poent csak nem tudom meg van e mivel kitolteni, mar ellottek a fonok lanyanak dugaszolasat is, kezdenek kifogyni a poenokbol:D
  • Axlkenobi #4
    Nem, Will Smith majd elvállal egy After Earth-öt helyette, az sokkal mélyebb.

    Viccet félretéve, ez annyira agyament ötlet, hogy még vicces is lehetne, bár szerintem ebből semmi nem lesz. Nagyon kreatív sztori meg humor kellene ahhoz, hogy ez így mixelve működjön.
  • tomboy013 #3
    Ilyen kretén ötletet... Egyben biztosak lehetnek, Will Smith nem fog elvállalni egy ilyen szerepet, ha netalántán valóság is lesz a dologból. Bár ezt kétlem.