Szekeres Viktor

Kinézték a G.I. Joe 3 rendezőjét

Középszerű filmes kaphatja meg az új G.I. Joe-mozifilmet.

A Deadline értesülései szerint D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem, A negyedik) rendezheti a harmadik G.I. Joe-mozifilmet, melynek eljöveteléről ugyan már elég régóta, egy Licensing Expós plakát megjelenését követően tudunk, de már jó ideje nem olvashattunk róla hírt. Azonban az, hogy a Paramount már közel kerül ahhoz, hogy kiválassza a rendezőt, azt jelentheti, hogy még az év első felében elkezdődhet a forgatás, ami 2016-os premiert valószínűsít.

Carusónak, ha őt választják, nem lesz különösebben nehéz dolga a franchise új epizódját sikerre vinni, ugyanis az eddigi G.I. Joe-filmek nagyjából önmagukat adták el azzal, hogy akciót ígérnek. Bár egyik rész sem sikerült túl jól, mindkettő elfogadhatóan teljesített a jegypénztáraknál. A 2009-es G. I. Joe: A kobra árnyéka Amerikában 150, a világ többi részén pedig 152 millió dollárig jutott el 175 milliós költségvetésből, míg a folytatás, a G.I. Joe - Megtorlás, melyre már csak 130 milliót tapsoltak el, míg Amerikában csökkent (123 milliós bevétel), nemzetközileg növekedni tudott (253 millió dolláros bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #5
    D.J. Caruso egész jó rendező, viszont a GI JOE sztem kegyetlen gyenge széria... Talán még a Transformersznél is gyengébb.
  • Zombee #4
    Ha nem lesz rosszabb, mint az első két rész, elégedett leszek. Pontosan azt kaptuk a G.I. Joe-tól, amit vártunk, itt nem volt ömlengés, mint a Transformers-ben. A régi rajzfilmek hangulatát sokkal jobban visszaadta.
  • Axlkenobi #3
    A "fantasztikus" Jon M. Chu-hoz képest szerintem igencsak előrelépés.
  • Wittgen #2
    A 3 film közül a Sasszem volt akció, az meg elég jól sikerült, úgyhogy szerintem el tud boldogulni egy G.I.Joe-val is.
  • Dewri #1
    Szerintem a rendező felsorolt filmjei nem voltak rosszak...