Szekeres Viktor

Ez tényleg az utolsó A hobbit 3-előzetes - és olyan is lett

Jövő héten mozikba kerül A hobbit-trilógia utolsó része is, aminek megérkezett az utolsó előzetese.

Itthon is megvolt A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) sajtóvetítése és azt kell mondjuk a látottak alapján, hogy a világ legkönnyebb dolga izgalmas előzetest összevágni a filmből, hiszen az egész jóformán egyetlen agyzsibbasztó akciójelenet. Ezt mindenki majd a saját ízlése szerint fogja értékelni, de addig is lássuk, hogy milyen a premier előtti utolsó trailer, ami készült a filmhez. Vajon ez meggyőzi az eddig bizonytalanokat?


A trilógia záró darabja itthon december 18-án kerül bemutatásra a mozikban, szinte mindegyik létező formátumban. A nagy kérdés már csak az, hogy ezzel vajon Hollywood lezárja-e a tolkieni Középfölde filmes fejezeteit, vagy pár év elteltével ismét megcsörgetik Peter Jacksont azzal, hogy nemsokára Új-Zélandra kell utaznia?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #19
    Ne vegyék elő a Szilmarilokat. Maximum valami epic-project keretében, sorozatként, évadonként 25 rész (minimum egy órásak) 5évig. Gyűrűk Ura-szintű látványvilággal (bár még szerintem kevés ez a CGI ehhez a projecthez, kurva drága lenne) természetesen nem szétollózva és elbarmolva a dramaturgiát. Valahogy így lehetne talán (!) értelme, egyébként meg ne. Olvassák el szépen a kis tudatlanok, sokkal jobb az úgy :)
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2014.12.16. 15:48:37
  • Serutekin #18
    Hatalmas pont :) Na ezért van hogy kb 20 filmből egyet ha megnézek. Felesleges romantikus szál, végtelenül fogyatékos karakterek, elcsépelt klisék.. Sok mozizót nem értek meg, mert nem hogy pénzt nem fizetnék a sok szarért, amit kiadnak, de még időt sem.
  • emberz #17
    Meg a Húrin gyermekei is jöhet a végén. Egyébként a "marvelek" is jók lehetnének, ha normálisan lennének megcsinálva. Például elhagynák azt az ócska, amerikai nyálazást az olyasmikről, hogy hű de mekkora dolog, ha a szülő szereti a gyerekét meg viszont, vagy hogy milyen gyönyörű család ők így együtt. Az amerikai filmek nézhetetlenségét a gyogyós szintű történetvezetés, a teljesen lényegtelen, de kurva fárasztó sablonok erőltetése, meg hogy jaj de tisztelendő, ha annyira hülye a gyereked, hogy beledöglik az egész város, de mi így is, vele együtt nagyon szeretünk-féle förmedvények okozzák. Számomra.

    Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.12.15. 14:07:36
  • TomecK #16
    Ha normális adaptációt akarnak csinálni egy könyvből akkor kb. 100 oldalanként lenne 1,5-2 óra, és még így is sok mindent kihagysz. Hobbit valóban hosszú lett pár helyen, de a látvány kárpótol.

    (To everybody else): Egyébként meg lehet többet kellene olvasni a mai embereknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Egy rohadt jó közepes méretű (200-400 oldal) könyv ami izgalmas, és pörgős (nem Tolkien) az is lazán lehet 24-32 óra elfoglaltság, az ember ilyenkor ráébred, hogy 2 napig élményt tudott nyújtani egy könyv, erre meg jönnek az emberek, hogy uncsi a Hobbit. Esetleg próbáljátok meg ne csak nézni hanem látni is ami azon a kikúr* nagy vásznon van előttetek emberek, meg esetleg hallgatni a zenét, a hangokat.

    Én meg azoktól az új filmektől hányok amik lerendeznek mindent 1,5 órában és örülj neki, hogy kapsz valamint.
    Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.12.14. 22:57:20
  • Meridian #15
    Most, hogy már ez is lement, ideje elővenni a Silmarilokat, és csemegézni belőle - van mit, és ráadásul sokkal nagyobb szabadság is van a történet részleteivel kapcsolatosan. Sokkal epikebb sztori(részletek) vannak benne, amit szívesen néznék meg egy-egy 3 órás Jackson-féle fantasy filmekben...
  • SirBubu #14
    Gollam is megmondta:

    "móóóóckosz hobbitkák"
  • KRTuning #13
    Nem értem, hogy a Gyűrűk Ura könyvtirlógiából hogy nem csináltak még vagy 10 filmet. A Hobbit könyv-film tempójával összejött volna.
  • johnsilver #12
    "Sokan nincsenek tisztában Tolkien világával ami nem csak a harcról és a pörgésről szól, hanem egy tökéletesen megalkotott fantasy világról ami kitér minden részletre. Mi lenne ezekkel az emberekkel ha el kéne olvasni egy Szilmarilok könyvet? De hozhatnám példának a Gyűrűk ura trilógia könyveket is."

    Maximálisan egyetértek, imádom Tolkien világát, szeretem nézni, hogy a könyv lapjai megelevenednek. Mondom húgomnak, hogy milyen fantasztikus volt az első rész, hogy nekem mennyire tetszett azt mondta mi volt benne jó, mert szerinte nagyon unalmas volt, tiszteletben tartom a véleményét, mert neki ez csak egy film, nem egy igazi a fantasy alapjait képző könyv alapján készült film.
  • Lokker #11
    Huh, már majdnem azt hittem hogy kifordult a világ a sarkaiból, de aztán megláttam Ender Wiggin mocskolódását aztán megnyugodtam.

    Sokan nincsenek tisztában Tolkien világával ami nem csak a harcról és a pörgésről szól, hanem egy tökéletesen megalkotott fantasy világról ami kitér minden részletre. Mi lenne ezekkel az emberekkel ha el kéne olvasni egy Szilmarilok könyvet? De hozhatnám példának a Gyűrűk ura trilógia könyveket is.

    Jó lesz ez a film is mint az előző két rész.
  • gombabácsi #10
    vagy nézzen marvel szennyet, az pörrrgős
    XD