Szekeres Viktor

A hobbit-trilógia legutolsó előzetese lett a legjobb

Több A hobbit 3-előzetes már nem lesz. Legalábbis azt ígérik.

Elég beszédes, hogy miközben a Bosszúállók 2 előzetese 20, a Halálos iramban 7 legújabb trailerje pedig 10 millió millió megtekintést jegyzett egy nap alatt a YouTube-on, addig a harmadik Hobbit-film egyelőre még a 3 milliót sem érte el. Persze aggódni nem kell, a bevételek ugyan növekedés helyett csökkenésnek indultak az első rész elég visszafogott fogadtatását követően, A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) mindenképpen nagyot fog kaszálni, talán ismét 1 milliárd közelébe kerül a világbevétel.


A trilógia záró darabja itthon december 18-án kerül bemutatásra a mozikban, szinte mindegyik létező formátumban. A nagy kérdés már csak az, hogy ezzel vajon Hollywood lezárja-e a tolkieni Középfölde filmes fejezeteit, vagy pár év elteltével ismét megcsörgetik Peter Jacksont azzal, hogy nemsokára Új-Zélandra kell utaznia?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #8
    Mármint egy 15 évados sorozatra gondoltál? :))
  • culas25hc #7
    Engem már idegesít, hogy minden csak a látványról szól, a történet meg a háttérbe szorult. Vagyis egyszerűen túlságosan szét van szabdalva, sok ez a 3 film egy ekkora sztorihoz, mondjuk kettő pont elég lett volna. A Gyűrűk Ura trilógiát moziban néztem, a Hobbit 1-es is, de a második részt már nem, és ezt sem fogom.
    Egyébként a látvány sem tetszik nekem, annyi minden van számítógéppel csinálva, hogy már egy PC játékra emlékeztet az egész. Azért a Gyűrűk Ura képi világa valóságosabb volt.

    Amúgy én továbbra sem ellenezném, hogy megfilmesítsék a Szilmarilokot, talán kijavíthatnák azt, amit a Hobbittal elrontottak.
  • gombabácsi #6
    szerintem van esély, hogy a szilmarilokból is lesz film.
    bár nem tudom hogy tudják átpofozni kalandfilm formára... nehéz lesz
  • Angelus1991ster #5
    Melkorról és Szauronról azért jó lenne egy film.
  • Cefet #4
    Zsirály lesz...
  • SirBubu #3
    nagyon nem szerejjem az olyan hobbitkákos fímeket, amikbe nincsenek sárkányok

    cc, stúdió, nem lesz ennek jó vége
  • Narxis #2
    Nem akarják ellőni. Látványilag sanszos, hogy az lesz a legdurvább. Pedig ez a csata se semmi.
  • Dewri #1
    Nocsak. Az előző részt úgy fejezték be, hogy a dühös sárkány fölrepül, hogy majd ő most lezúz mindenkit akit talál. Ebben a bemutatóban meg egyetlen képkockán sem szerepel a sárkány...