Szekeres Viktor

Itthon brutálisan tarolt Az éhezők viadala 3

A magyar mozizókat hétvégén szinte csak az új Az éhezők viadala érdekelte.

Miközben Amerikában leszálló ágban van a csúcson kezdő Az éhezők viadala-sorozat, addig itthon még egyértelműen felfelé tart a pályaíve, köszönhetően annak, hogy anno az első rész az alapanyag ismeretlensége miatt csak közepes kezdést produkált. Mindez számok nyelvére lefordítva annyit tesz, hogy az ifjúsági regény-adaptációk első részét Magyarországon 21 595-en nézték meg a nyitóhétvégén, a második epizódot már 69 482-en, míg a mostani, harmadik filmet 107 657-en. A számok önmagukért beszélnek.

A 60 moziban vetített film ezzel természetesen a hétvége legnézettebb és legtöbb bevételt (142,4 millió forint) termelő mozis produkciója volt. Sőt, nem csak a hétvége, hanem az egész év tekintetében is a legjobb nyitányt produkálta Az éhezők viadala - A kiválasztott I. rész, hiszen a nyitóhétvégi bevételek tekintetében eddig éllovas A galaxis őrzői 80 ezer nézővel startolt. Mindez tehát azt is jelenti, hogy a hazai közönségnek egy cseppet sem okozott gondot a bevételmaximalizálás miatti csonka történet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #8
    Nem egészen. Én arról beszélek, amikor full totálban éppen magához nyúl... az elég király. Na most én pontosan azóta csípem ezt a nőt, addig nem jött be, de annyi szexualitás van benne, hogy azzal egy országot lehetne porrá égetni.
  • zetortraktor #7
    Még szerencse, hogy nem csak a szolgai másolás létezik, amit számon kérsz. Idővel majd kinyílik előtted a világ és felfedezed, hogy az adaptáció nem arról szól, hogy valakinek a magasságát, testalkatát, hajszínét vagy anyajegyeit átültessék a filmvászonra. Képzeld, van, amikor még a párbeszédek és a történet elemei is változnak. Welcome to the real world.
  • Serutekin #6
    Jaj a nőknek is kell pornó ők erre "verik" :D Mellesleg egy iszonyatos nagy baromság már az elejétől fogva az egész. Hogy a francba lett ez sikerkönyv/film? Gyerekek harcolnak életre halálra és a közönség csak akkor lázad ha a saját szereplőjük meghal :') Na ez az igazi káoszelmélet...
  • Ender Wiggin #5
    Nagy különbség...:-D
    A könyvben valami 1.60 körüli a főhős. De mindegy, egy nagy szar az egész.
  • Sir Quno Jedi #4
    Csak 1.75.
  • Ender Wiggin #3
    én most szenvedek a könyvekkel. éljenek a casting ügynökök. catnip a könyvben egy kistermetű csaj, erre egy bufla 1.80-as tanyarc kapja a szerepet. Peeta nagy termetű a könyvben, erre a legkisebb gnóm férfiszínészek egyike kapja a szerepet. de lényeg, hogy már megint legyen egy szerelmi háromszöges szenvelgés, mert egy tinilánynak másból sem áll az élete...
  • lammaer #2
    4-6-os villamoson reggelente tucatszám bámulhatod az ilyen fenekeket LIVE :)
  • Tinman #1
    Ha meglátom ezt a nőt én már csak a fenekére tudok gondolni...

    Sometimes... sometimes it's just fappening :-(