Szekeres Viktor

A magyarok imádják a Csillagok közöttet

Alig csökkent a második hétvégére a Csillagok között iránti érdeklődés.

Amerikában is viszonylag visszafogott mértékben csökkent a Csillagok között (Interstellar) bevétele a második hétvégére, itthon viszont egyenesen pazarul teljesített a film, a premier hétvégéjéhez képest mindössze 20%-kal estek vissza a bevételei. Az ilyen alacsony mértékű csökkenés általában azt szokta jelenteni, hogy sokan újra jegyet váltanak a filmre, illetve, hogy a nézők sokaknak ajánlják azt. A végkövetkeztetés mindkét esetben egyértelmű: a nézők szeretik a filmet.

Az 56 moziban vetített scifit a második hétvégéjén 51 177-en nézték meg itthon, ami 72 milliós bevételt hozott a moziknak és a forgalmazóknak, s ez természetesen ismét a toplista első helyét jelentette - összességében így 11 nap alatt 136 ezer nézőt számlál Christopher Nolan rendezése Magyarországon. Ha a Csillagok között a továbbiakban is ilyen jól tartja magát, akkor mindenképp az év egyik legsikeresebb filmje lesz hazánkban, 250-300 ezer körüli nézőszámmal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #10
    hát én most néztem meg és hát van benne hiba bőven vagy ha nem hiba valaki magyarázza már el hogy a a főhös szerint az emberiség építette azt a fekete lyuknak kinéző valamit akkor ez egy paradoxon hisz anélkül elpusztul az emberiség ergó nincs aki megépítse, ha az a cucc meg nem fekete lyuk akkor mitől görbült annyira a tér idő körülötte ha viszont fekete lyuk akkor meg ugye mindenki tudja minek kellett volna történnie a robottal meg a faszival.
  • Katalizátor #9
    Itt új generációsok írogatnak , vagy nem láttatok elég filmet? Van elég film az emberiség pusztulásáról higgyétek el!
  • MasterMason #8
    Pedig sokkal hatásosabb volna, ha pl új föld után kéne néznie az emberiségnek mert ezt már végleg elkurta, akkor kellene rájönnie, hogy na hát ezt benézted kedves emberiség.

    Kész vége kanyec, nincs másik, nem elérhető, foglalt vagy nem lehet elmenni oda stbstb. :D

  • MrGabor #7
    Bár én is megnéznék olykor egy az emberiség szempontjából jóval keserűbb befejezést, hiába, a mozi mégiscsak üzlet, a reményteli lezárás, esetleg happy end jóval eladhatóbb. Ettől függetlenül zseniális mozi lett.
  • tomboy013 #6
    Az életben is sok véletlen(nek tűnő dolog) van ami drasztikusan megváltoztatja az ember életét, miért ne lehetne így filmben is.
  • Narxis #5
    Sokan szeretik a happy end-et.
  • MasterMason #4
    Még nem láttam de megnézem majd ezt a filmet, bár nekem az amerikai filmekben legyen az katasztrófa és vagy akár scifi az nem igazán tetszik, hogy mindig egy olyan gyerekes karaktert eladni akinek a kezében van a világ sorsa.

    Nem értem, hogy legalább filmen miért nem tud az emberiség kipusztulni néha, és vagy miért nem bombázhatnak vissza minket a kőkorszakba a földönkívüli lények, és miért kéne mindig megoldódnia egy véletlen folytán bárminek, ami az egész emberiség sorsát befolyásolja.
  • emberz #3
    A film javára azt tudom írni, hogy láthatóvá tett egy-két dolgot azoknak is, akik azt korábban nem tudták elképzelni. Amúgy elég földhöz ragadt, kicsit olyan köldöknézően ostobácska filmecske ez...
  • zetortraktor #2
    Szerintem csak annyi a helyzet, hogy nem tudod értelmezni a betűket, ez gyakori jelenség. Már ha neked temetés, hogy valami nagy siker, de nem akkora siker, mint hitték. Vagy ha nagyon jó kritikákat kap, de közel sem olyan arányban, mint más filmek. Van, akinek ebből a temetés jön le, másnak meg az, hogy itt egy film, ami nagy siker és még nagyon jól is sikerült.

    De ha még temetés is lenne, akkor az miben függ össze azzal, hogy valamit sokan néznek és szeretnek. A Transformers-filmeket is imádják a népek. És Bayt már mindenki rég eltemette.
  • Cickány90 #1
    Pedig múlt héten az SG már temette Nolant.