Szekeres Viktor

Kínában hisztériát váltott ki a Csillagok között

Kínában döbbenetesen jól kezdett az Interstellar.

Mind Amerikában, mind nemzetközileg, mind pedig Magyarországon sikerrel debütált a mozikban Christopher Nolan új filmje, a Csillagok között (Interstellar), azonban a legtöbb országban elért bevételeihez általában odabiggyesztésre került egy "de" szócska is. Ennek oka az, hogy Nolan új filmje hiába volt rettentően ambiciózus, a közönséget közel sem érdekelte annyira, mint mondjuk az Eredet, vagy a tavalyi "űrös" sztori, a Gravitáció.

Azonban akadnak olyan országok, melynek lakosai körében a Csillagok között sokkal nagyobb mértékű izgalmat váltott ki. Ilyen ország például Kína, mely jelentősen meg fogja dobni a scifi nemzetközi bevételit, köszönhetően annak, hogy a film 5,4 millió dolláros szerdai nyitónapot produkált, márpedig ez a teljesítmény nem csak az Eredet és a Gravitáció kínai debütálását pipálja le, hanem még a sötét lovagét és A sötét lovag: Felemelkedését is. Ezzel a szerdai kínai debütálással a Csillagok között nemzetközi bevételei 121 millió dollár fölé kúsztak alig pár nap alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emberz #6
    Az a helyzet, hogy Kínában pár helyen már a saját bőrükön tapasztalják a lakosok az antiutópiát. Ott már sok helyen elhordta a szél a termőtalajt...
    Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.11.17. 10:07:23
  • zetortraktor #5
    Nem hiszem, hogy túl kellene kombinálni a dolgokat. Dél-Koreában is minden idők egyik legjobb kezdését produkálta a film, és 3 hét alatt az év legsikeresebb amerikai filmévé fog válni.
  • T0nk #4
    Valszeg azzal van összefüggésben, hogy Kínának prosperáló űrprogramja van. Ami Amerikában és Európában a 60-as évek volt, azt élik most ők meg. Ilyen környezetben jobban fogadja a közönség a scifit, mint a jelenlegi apatikus nyugati világban.
  • naburus #3
    Szerintem is igen jó film, a fekete lyuk közepe már nekem is sok volt, de egyébként igen jó.
  • Gauge #2
    Szerintem nagyon jó film...
  • gombabácsi #1
    hahaha, lehet hogy tudatosan a kínaiakra szabták?