Szekeres Viktor

A The Expendables 4 készítői végre nem lesznek gyávák

Talán a következő The Expendables-epizódban ki mernek írni egy főkaraktert is.

Sylvester Stallone a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének lakossági megjelenése kapcsán adott egy interjút a Crave Online-nak és ebben válaszolt az egyik legsúlyosabb nézői kritikára, miszerint nem vehető túlságosan komolyan egy akciófilm, ha annak főszereplői nincsenek veszélyben, ha közülük jóformán senki sem halhat meg, ha az ellenfelek zöme csak ágyútöltelék.

A színész elmondta, hogy a jelenséget ő is ellentmondásos dologként éli meg belül, azonban a lájtosabb, PG-13-as korhatár némiképp segített feloldani benne ezt a konfliktust, hiszen egy R-korhatáros alkotásban végképp hiteltelen lett volna, ha egy hős sem hal meg. Stallone kifejtette, hogy mivel a nézők egyre jobban kötődnek a főszereplőkhöz, így azok elhullása beárnyékolhatná a film által kiváltott élményt, amikor elhagyják a mozitermet, aminek nem biztos, hogy pozitív hozadéka lenne. Mindazonáltal, tette hozzá mondandója végén, mindez az Expendables 4-re megváltozhat.

Persze mindez még nem biztosíték semmire, de legalább annyi kiderült a fentiekből, hogy tervezik a negyedik részt - nem mintha ez bárki számára is meglepetés lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #17
    Az imdb-n ezeknek a filmeknek az adatlapján csak akkor látszik, ha a see full cast-ra kattintasz, az első 20 szereplőbe csak egynél fért. Nem is értem, hogy kapott ilyen szerepet, mint a Feláldozhatók.

    Miért baj, ha nem írnak ki egy főszereplőt? Ez nem egy komoly akciófilm. Inkább a főgonoszt erősítsék, azon az oldalon kevesen vannak. Az elsőben kimondottan súlytalan volt, szerencsére Van Damme karaktere már elég jó genyó volt, Mel Gibsont még nem láttam.
  • Dynamic #16
    Na ne! Most tényleg komolyan kéne venni egy olyan embert aki néhány videófilmben, meg 1-2 dzs kategóriás alkotásban olyan szerepeket játszott, mint a 26. rossz fiú, akit a film egyik jelenetében 5 másodperc után lelőttek?
    Ennyi erővel mindenki karakteres mellékszereplő, akit bármilyen filmben 5 másodpercig mutatnak a háttérben
  • AZUL #15
    2008 A Skorpiókirály 2. – Harcos születik

    2007 Kegyenc fegyenc

    2006 Legyőzhetetlen

    2005 Halálod napja

    2003 Bölcsőd lesz a koporsód


    ugyan egyik sem kultfilm, de egyet leszmítva ahol csak cameozott, mindenhol karakteres mellékszereplő volt....
  • torreadorz #14
    Az első két rész jó volt, a harmadik béna.

    Lehetne akár negyedik is, de kevesebb (ámde jobban kidolgozott) főszereplővel, jobb sztorival és karakteres főellenséggel.
  • Bazsio #13
    Én eddig az egészet láttam de nekem tetszett, olyan egyszerű de mégis nekem bejön, a kedvenc szereplőm Statham tőlem ha Stallone véletlenül nem figyel oda és a fő ellenség lelőné akkor ez film de tényleg jól jönne ha valamelyik kemény csávó meghalna. Travolta tényleg kell rossz fiúnak......
  • Dynamic #12
    No, akkor sorold gyorsan milyen kultfilmekben játszott ? Mert nekem most egy sem jut eszembe. Hidegen hagy, hogy mondjuk MMA-ban mekkora arc - ha ugyan erre utaltál. Mert, hogy az Ex. előtt ember nem volt, aki ismerte volna mint színész, az hótziher. Ki ne találd már, hogy a filmes világban neve van, vagy hogy egy napon említhető Stallonéval, Schwarzival vagy akár Lundgrennel.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.11.25. 15:26:45
  • gyualmighty #11
    Randy Couture ismeretlen???? neked lehet,nezz utana mielott irsz valamit
  • Dynamic #10
    Pl. azt a Randy Couture nevű ismeretlen és érdektelen figurát nyugodtan kiírhatják felőlem. Schwarzit és a többi 5 perces szereplőt sem látom értelmét erőltetni. Behoznak egy csomó nevet, hogy elmondhassák, hogy ő is meg ő is benne lesz, de csak egy értelmetlen katyvasz kerekedik ki az egészből. Kicsit ahhoz hasonlít, mint amikor egy verekedős játékot megfilmesítenek, és mindenáron bele akarják rakni, mind a 15 karaktert.
  • AZUL #9
    hát az a fiatal bagázs úgy ahogy van elhullhatna a 4. részben... szerintem senkinek sem hiányoznának... amúgy főgenyának travolta kellene... szeirntem, de lehetne két főgenya is pl...
  • culas25hc #8
    Szerintem meg totál unalmas már, hogy egy-egy filmnek 5-6 része is készül, lassan olyan moziba járni, mintha sorozatot nézne az ember. Jó volt az alapötlet, hogy csináljunk egy a 80-as évek fénykorára hajazó akciófilmet, de évente elsütni ezt a poént már nem ér.

    És miközben ezt írom, a szemem sarkból már látok egy cikket a Rambo 5-ről...