Szekeres Viktor

Üt, zúz, kaszabol a The Expendables 3 új előzetese

Jól sikerült Stallone akciósorozatának legújabb előzetese. Lehet, hogy végre a film is jó lesz?

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz, Glen Powell és Kelsey Grammer - ők láthatóak a fenti új filmbanneren is, és ők villognak a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének legújabb előzetesében is. A képsorok mindenképp magukért beszélnek.


A Lionsgate Amerikában augusztus 15-én mutatja be az akciófilmet, melyben a zsoldoscsapat szembekerül a csapat egykori alapítójával, az azóta fegyverkereskedésre átnyergelő Conrad Stonebanksszel, akit Mel Gibson alakít majd. Ez lesz az az összecsapás, mely során a régimódi harcmodor összecsap a hitech, modern stílussal. Kérdés, hogy ez a felállás elegendő lesz-e a csökkenő amerikai bevételek növeléséhez, hiszen az első rész jó fogadtatása ellenére a második epizódos jegyeladások csökkentek (103 millió dollárról 85 millióra), azonban Amerikán kívül, ahol a közönség fogékonyabb a folytatásokra, a The Expendables 2 jobban szerepelt, mint az eredeti film (a bevétel 171 millió dollárról 220 millióra nőtt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #10
    Na ja, mert a 85 millió dolláros akciófilm bevétel a legtöbb manapság igaz?
  • bakvarnyu #9
    Se Sho Kosugi se Bolo se Jackie Chan :(
  • Georgie1224 #8
    Szerintem az a szégyen, hogy már nincsenek igazi akció "hős" színészek.
    A nagy régi neveket kell elővenni, hogy valamit domborítsanak.
    Nem mondom, hogy Diesel vagy más új színészek nem jól csinálják, de messze nem ugyanaz mint a Rambo vagy egy Terminátor, Drágán Add az Életed, Szállító, Bérgyilkosok.
    Mind olyan karakterekkel és személyekkel van tele, ami nagy tömeget mozgat meg.
    A mostani filmek sajnos ahogy említik a bevételre mennek, és nem a minőségre.
    Egyedül a mostani kemény legények közül a Man of Steel tetszett mind látvány mind történet és alakítás szempontjai miatt. Persze Russel Crowe sokat dob rajta mint Superman apja.
  • culas25hc #7
    Sosem szerettem az agyatlan akciófilmeket, de ez már annyira buta a trailer alapján, hogy muszáj lesz moziban megnéznem :D:D
  • tomboy013 #6
    A 2. rész valami iszonyat jól sikerült. Remélem hozza a szintet a 3 is. Mozibanézős lesz az tuti.
  • bmw #5
    Jooo lesz ez!!!:)
    Ez az igazi nem a nyalas vampiros buzifesztival.....
  • StoneCold7 #4
    Szerintem a 2. része igazi trágya szar lett, az első még elment, ez meg már most jobbnak néz ki 10 szer, mint a 2. része.
  • Laza #3
    +1 ... pont a sajtónak/kritikusoknak nem bevétel alapján kéne osztályozni :)
  • johnsilver #2
    Egyetértek. Nekem a második rész jobban tetszett mint az első, szakadtam a röhögéstől a sok korábbi filmre utaló megjegyzésen.
  • Dewri #1
    Szerintem nem kizárólag a bevételek alapján kéne megítélni egy filmet, sőt. Akármelyik alkonyat film hiába szerzett akárhányszáz milliót, akkor is csak egy gigantikus trágyadomb valamennyi... Mint ahogy a nagy öregek új filmjei (Erőnek erejével, Szupercella) bevétel alapján nem túl jók ugye, de igenis élvezetesek, simán többször nézhetők.