Szekeres Viktor

Kőkeményen rászálltak a The Expendables 3 kalóz-terjesztőire

A kiszivárgott The Expendables 3-kópia miatt feljelentéseket tett a filmet gyártó stúdió.

A napokban szövetségi nyomozást indítottak a Lionsgate feljelentésének hatására, mely a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének illegális letöltési forrásai ellen irányult. Mint az ismeretes ugyanis a napokban kiszivárgott a film DVD-screenere, vagyis nem kamerás, hanem remek minőségű verziója a netre. A stúdió arra kérte az illetékeseket, hogy segítsenek nekik kézre keríteni a teljes verzió internetre való feltöltéséért felelős kalózokat.

A Lionsgate ugyanezen a napok keresetet indított azon honlapok ellen, melyeken megtalálható és letöltésre alkalmas a film. A híradások 250 ezres első napi letöltési adatról számolnak be, azonban valószínűsíthetően ennél sokkal többen vetődtek rá a filmre és valószínűleg az érdeklődés ezt követően csak nőtt. A Variety úgy véli, hogy a kikerülése óta 2 millióan szedték le a Stallone-féle széria harmadik részét. A stúdió beadványában olyan oldalakat nevesít a film letöltési helyeként, mint a limetorrents.com, a Billionuploads.com, a Hulkfile.eu, a Played.to, a Swantshare.com és a Dotsemper.com

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #7
    Szarxis te igényesség szócsöve, te ópusz a dögkútról, ne is folytasd, meghajolunk nemes tanításaid előtt. Kritikusi szemed átlát a legkeményebb szitán, elemző agyad már túlmutat ezen a világon. Javaslom ragadj egy erős kötelet és könnyíts a terheiden :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.14. 12:11:54
  • Narxis #6
    Szomorú, hogy ennyi elég. Javaslom a 4. részben felváltva álljanak ezek a "nagy" akciósztárok a kamera elé, az is elég lesz.

    Én azért még a filmet a sztori, a szórakozás miatt nézem és nem azért mert xy nagyarcú sztár vagy sztárnő szerepel benne.
  • Chris05 #5
    "A stúdió arra kérte az illetékeseket, hogy segítsenek nekik a teljes verzió internetre való feltöltéséért felelős kalózokat." - Ennek a mondatnak nincs állítmánya.
  • zetortraktor #4
    "kb. az egész olyan mintha Stallone a kamera elé állna egy gépfegyverrel é"

    Szerintem ez a lényeg. Sokaknak ennyi is elég.

    Ez tipikusan az a film, ami azoknak való, akiket nem érdekel, hogy jó-e vagy rossz a végeredmény, ők csak azért akarják megnézni, mert bizonyos színészek benne vannak. És nekik ez bőven elég. Nem véletlen, hogy a reklámok is tudják, hogy el kell ismételni tízszer, hogy Stallone, Statham, Ford, Schwarzi és tsai, és máris csöpög a nyáluk.
  • Narxis #3
    Az első még elfogadható volt, talán az újdonság varázsa miatt, a 2-nál már húztam a szám de ez a 3. kritikán aluli. Az egy dolog, hogy a korhatár miatt ki kellett vágni a neccesebb jeleneteket de kb. az egész olyan mintha Stallone a kamera elé állna egy gépfegyverrel és azt ropogtatná folyamatosan. Értelmetlen szar sztori, talán egy kaszkadőrös oktatófilmnek elmenne de ez így kurva gyenge.
  • bmw #2
    En moziban nezem meg.....
  • Aldo Moro #1
    Szövetségi nyomozás. Na persze.