Szekeres Viktor

Nagy akciókomédia lehet Schwarzenegger új filmje

Arnold Schwarzenegger lehet A Toxikus Bosszúálló főszereplője. A klasszikus tromafilm feldolgozásának forgatása ősszel kezdődik, de persze az eredeti és a remake között meglehetősen laza lesz a kapcsolat.

Arnold Schwarzenegger tárgyalásokat folytat A Toxikus Bosszúálló című feldolgozásfilm főszerepéről. Az eredetileg The Toxic Avenger címre hallgató troma klasszikus nagyköltségvetésű akciókomédiaként születne újjá a Hot Tub Time Machine-t is rendező Steve Pink közreműködésével. A Cannes-ban bejelentett filmterv előkészítése igen jól halad és a tervek szerint már ősszel elkezdődne a folytatás. Schwarzenegger a filmben egy egykori különleges ügynököt alakítana, aki kiképez egy vegyi anyagok miatt szupererőre szert tevő középiskolást, hogy erejét a jó érdekében hasznosítsa.


Arnold Schwarzenegger idén már látható volt az Erőnek erejével című akciófilmben, mely hatalmasat bukott, legközelebb pedig az Escape Planben tűnik fel Sylvester Stallone oldalán. Ezen kívül még egy filmet forgatott le, s talán ez a leginkább várt. A David Ayer által rendezett The Ten a tervek szerint január 24-től lesz látható Amerikában,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #2
    zsííír
  • jawarider2 #1
    "Ezen kívül még egy filmet forgatott le....tervek szerint január 24-től lesz látható Amerikában"

    Ennyit várni.