Szekeres Viktor

Guillermo Del Toro már a Pacific Rim 3-on agyal

A Tűzgyűrű készítői kockáztatnak és abban bíznak, hogy lesz harmadik rész is.

Nemrég jelentették be, hogy a meglehetősen csalódást keltő bevétel és fogadtatás ellenére elkészülhet a Tűzgyűrű (Pacific Rim) második része, sőt, egy felvezető animációs tévésorozatot is berendeltek, most pedig Guillermo Del Toro, a rendező már a harmadik epizódról nyilatkozott, mondván, hogy a második rész azt fogja felvezetni. A jelenleg a Tűzgyűrű 2 szkriptjén Zak Penn közreműködésével dolgozó Del Toro mindezt a Collidernek adott interjújában mondta el.

Del Toro mondandóját azzal kezdte, hogy a második rész iránya teljesen el fog térni az első rész által felvettől, de persze konkrétumot nem árult el, mindössze annyit, hogy pár közönségkedvenc karakter vissza fog térni (van ilyen...?), párnak viszont búcsút mondhatunk - ideiglenesen, legalábbis, ugyanis őket csak a film végén, egy esetleges Tűzgyűrű 3-at felvezetendő hoznának be ismét. Del Toro azzal számol, hogy miután a napokban elkészült a forgatókönyv első vázlata, 4-5 hónapot még eltöltenek annak javítgatásával, majd augusztusban vagy szeptemberben kezdődhet meg a produkció előkészítése, hogy november-december magasságban sor kerülhessen a forgatáskezdésre.

A Tűzgyűrű 2 amerikai premierjét 2017. április hetedikére tűzték ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #19
    Hát az első részben volt anyag rendesen. Egy szórakoztató látványfilm, én kíváncsian várom a folytatás(ok)at.
  • KTGyuri #18
    Hali.
    Képzeljétek, nekem tetszett! Nem csak a Transf, de a Battleship és a Pacific Rim is. Ezek nem vér scifik, mint pl a Diaszpóra, Hyperion vagy S.Lem, A.C. Clarke esetleg Philip K. Dick művei -igaz hogy ezek könyvek, de akkor is. Akinek film kell, ott a District9, Terminator, Star Wars/Trek, stb. Bocsi, Szárnyas fejvadász :-) Nem arról szólnak ezek a filmek, hogy minden a logikára épül, lásd Trafók. Kis cheviből mekkora benga nagy robot lesz...Honnan lett hozzá anyag? Lehet hogy fotoszintetizálta... :-)

    Szerintem az ilyen típusú filmek egy hosszú, unalmas nap után valók, amikor már nincs kedve az embernek agyalni semmin, leül a tv/dvd/br elé és nyálcsorgatva nézi a látványos akciót és kiéli -akinek van/volt- gyerekkori énjét(aszta, nekem is ilyen robi kell, húú apám, stb).
    Ezek legalább nézhető és élvezhető filmek. Láttatok már ZS kategóriás pl szellemcápa, octoshark, sharknado stb... filmet? De scifiben is van pl Transmorphers -na ettől agyf.szt kaptam, Ninja vs Alien... bazz, attól még az agyam is kiégett :-)
    Szóval vannak tényleg nagyon gagyi művek, amiket nem lehet végignézni még hulla fáradtan se, a fent említettek még egészen jók. Csak nem kell a logikát keresni bennűk.
  • wraithLord #17
    Konkrétan már nem emlékszem a filmre, csak annyi rémlik belőle, hogy az egész egy nagy amerikai kliséhegy. Nem, mintha a Pacific Rim nem lenne az, vagy a Trafók az erőltetett USArmy reklámkampánnyal (a sok egyéb unalomig csépelt dramaturgiai és más baromság mellett), csak úgy megemlítettem.

    A hajókat mondjuk szeretem, van is otthon pl. USS Theodore Roosevelt makettem. :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.10.19. 21:58:29
  • SirBubu #16
    megnyugtathatlak, hogy a Battleship fényévekkel jobb, mint ez az izé

    már persze amennyiben értékeled a klasszikus sci-fiket, a látványt, meg a II. VH csatahajóit, amilyen pl. a filmben látható USS Missouri csatahajó a 406mm átmérőjű ágyúival (ezt az adatot mondjuk most gugliztam ki -- de azért mégis: 40,6 cm átmérőjű lövedék???? WTF???? ez azért rendesen odabax, nem? :DDD)
  • RAZOR27 #15
    whoops tényleg :D
  • wraithLord #14
    Amúgy most vettem észre, hogy itt ökonómiai kárról írkálunk, mikor itt ökológiai kárról van szó. :D Persze az ökológiai kár ökonómiai kárral is jár... :D
  • wraithLord #13
    Ha engem kérdezel, a Pacific Rim messze jobb, mint a Transformers filmek (az első Trafó film még nem volt rossz, csak kevés köze volt a franchise-hoz ...de a többi...). A Battleshipet láttam, de már nem emlékszem rá, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy az sem jó film. :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.10.19. 18:40:48
  • RAZOR27 #12
    Nem azt mondom hogy csont nélküli a sztori, tényleg nem. Közel sem. De azért egy májkül béjj agymenéstől messze jobb véleményem szerint... Lehet ott "bukott" el a film, hogy nemvolt börgerking reklám minden második képkockán vagy izzadó csöcsök percenként, nem tudom. Persze ez is elvont kategória, de akkor velem van a gond hogy nem értem hogy a vérgagyi transformers mitől jobb mint a Pacific. (Amúgy szeretem a Transformerst, csak nem a filmeket.)
  • cateran #11
    Kb 100 sebbol verzik, mind a tortenet, mind a megvalositas...es ebbol akarnak nemhogy 2., de 3. reszt csinalni? Komolyan? Honnan van erre penz?:S
  • wraithLord #10
    Egy város kellős közepén szarrá lőni azzal a plazmafegyverrel vagy nem tudom mi volt az, nem jár ökonómiai kárral...
    Vagy széttépkedni "kézzel" a tengerben.
    Vagy lakott területen felaprítani, és elvinni tanulmányozni.
    Vagy x km magasban kettévágni, és a mérgező permet beterít négyzetkilométereket.

    Valami hamvasztófegyverrel kellett volna nekiesni, izzó karddal/ "lézerszikével vagdosni. Ilyen technológiával azt is meg tudták volna oldani...

    De mondjuk az idegenek is nagyon igyekeztek kiírtani az emberiséget. Időnként felküldenek egy-egy szörnyet, az meg ráült pár házra. Hatékony.