• KTGyuri
    #18
    Hali.
    Képzeljétek, nekem tetszett! Nem csak a Transf, de a Battleship és a Pacific Rim is. Ezek nem vér scifik, mint pl a Diaszpóra, Hyperion vagy S.Lem, A.C. Clarke esetleg Philip K. Dick művei -igaz hogy ezek könyvek, de akkor is. Akinek film kell, ott a District9, Terminator, Star Wars/Trek, stb. Bocsi, Szárnyas fejvadász :-) Nem arról szólnak ezek a filmek, hogy minden a logikára épül, lásd Trafók. Kis cheviből mekkora benga nagy robot lesz...Honnan lett hozzá anyag? Lehet hogy fotoszintetizálta... :-)

    Szerintem az ilyen típusú filmek egy hosszú, unalmas nap után valók, amikor már nincs kedve az embernek agyalni semmin, leül a tv/dvd/br elé és nyálcsorgatva nézi a látványos akciót és kiéli -akinek van/volt- gyerekkori énjét(aszta, nekem is ilyen robi kell, húú apám, stb).
    Ezek legalább nézhető és élvezhető filmek. Láttatok már ZS kategóriás pl szellemcápa, octoshark, sharknado stb... filmet? De scifiben is van pl Transmorphers -na ettől agyf.szt kaptam, Ninja vs Alien... bazz, attól még az agyam is kiégett :-)
    Szóval vannak tényleg nagyon gagyi művek, amiket nem lehet végignézni még hulla fáradtan se, a fent említettek még egészen jók. Csak nem kell a logikát keresni bennűk.