Szekeres Viktor

Nicolas Cage új filmje lett az év leghitványabb mozis premierje?

Nicolas Cage vallásos, természetfölötti filmje egy embernek biztosan tetszett.

Minden évben sok jó és rossz filmet láthatunk a mozikban. A jók között akad elég sok kiemelkedő, a rosszak között viszont csak néhány olyan pocsék, mely szinte senkinek sem tetszik. És elég nagy versengés folyik ezen filmek között annak érdekében, hogy ne hívják fel magukra az Arany Málna jelölőinek figyelmét. Azonban valószínűleg Nicolas Cage új filmje, a Left Behind bele fog kerülni a szórásba, ugyanis a pénteken bemutatott alkotás szinte csak negatív kritikát kapott.


Érdemes rápillantani a RottenTomatoes gyűjtésére: az 54 hivatalos kritikából 53 negatív lett, s mindössze 1 pozitív - nem is akkora csoda, hogy Az otthagyottak feldolgozása, vagyis az annak alapjául szolgáló sikerkönyv legújabb adaptációja elég visszafogottam szerepelt az amerikai mozikban. Hogy miért lett rossz a kritikusok szerint a keresztény tematikájú film, azt a linken el lehet olvasni (pár kulcsszó: ostoba, amatőr, nevetséges), de talán még e véleményeknél is érdekesebb az egyetlen pozitív kritika, melynek írója 9-es osztályzattal illeti a filmet a 10-es skálán. Remény tehát mindig van, lehet, hogy pont az olvasó lesz az, akinek bejön a mindenki által lehordott film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Szerintem egy szar filmnek csak jót tesz, ha felfigyelnek rá az Arany Málnán. Csak épp az is olyan, mint az Oscar, nem a valódi értékekről, vagy ez esetben értéktelenségekről szól.
  • xido #1
    Rossz időzítés...e témát egy tévésorozat aknázza ki éppen...kb hasonló címmel...vagy ugyanabból a regényből készült?