Szekeres Viktor

Ismét gagyi? Itt van Nicolas Cage új filmjének az előzetese

Egy új Nicolas Cage-krimit láthatunk nemsokára, s míg ez a jellemzés korábban, a 8mm-es korszakban még minden bizonnyal kellemes várakozással töltötte volna el a nézőket, manapság már közel sem ez a helyzet.

Megérkezett a The Frozen Ground című Nicolas Cage-film új előzetese - ez volt az a krimi, melyet már temetni kezdtünk, hiszen tavaly nyáron egy rémisztően amatőr, ügyetlenül összerakott trailerféleséget láthattunk belőle. Szerencsére a valós történet alapján készült The Frozen Ground mostani előzetese már jóval vállalhatóbb, azt pedig mindenki maga eldönti, hogy mennyire kelti fel az érdeklődést, hogy vajon Cage gagyi vagy nagyszerű filmjei közé fog tartozni jó eséllyel.


Cage mellett John Cusack, Vanessa Hudgens, 50 Cent és Radha Mitchell kapta a fontosabb szerepet, a filmet pedig az egyébként az elsőfilmes új-zélandi Scott Walker írta és rendezte. A premier időpontja Amerikában augusztus 23-ra van kiírva az IMDB szerint, de mivel nem mindenhol szerepel ez a dátum, így feltételezhetjük, hogy a bemutatóra csak erősen limitált kópiaszám mellett fog sor kerülni és a lényegi bevételeit a The Frozen Ground a lakossági piacon fogja realizálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Igen, ezért nem szeretem a történetmesélős előzeteseket. Viszont tény, hogy Cusack is már csak főleg B-filmekben tevékenykedik. Utolsó jó filmje a Hot Tube Time Machine volt, de az oltári jó.
  • NEXUS6 #1
    Egész kellemes.

    Kár hogy szerintem ebben a pár percben az egész filmet láthattuk.