Szekeres Viktor

Nicolas Cage sorozatgyilkosos krimije is gyenge előzetest kapott

Nicolas Cage továbbra sem talál nagyobb filmekben munkát, így kisebb alkotásokban vállal szerepet, kérdés, hogy ezek között lesz-e végre olyan film, ami érdekelni is fogja a szélesebb közönséget.

Nicolas Cage pár éve tartó mélyrepülése leginkább abban érhető tetten, hogy a színész egyre kisebb stúdióknál vállalja el alacsony költségvetésű filmek főszerepét. Az idén bemutatott A bosszú jogánt az Anchor Bay készítette és forgalmazta 231 moziban, a Stolent szeptemberben a Millenniuum Entertainment mutatja be, mely tavalyi filmjét, a Túszjátszmát 10 multiplexben jelentette meg mindössze. A színésznek november 30-án is lesz egy premierje, a The Frozen Ground, de a filmben hiába vannak ismerős színészek (John Cusack, Vanessa Hudgens), az előzetese még a pár napja megjelent Stolen-trailert is zseniálisnak tünteti fel. A film természetesen ettől még lehet jó, de a trailer egyszerűen pocsékra sikeredett.)


A sorozatgyilkosos krimit egy, még az előzőeknél is kisebb stúdió gyártotta, így minden bizonnyal csak erősen limitált kópiaszámban fog megjelenni a film Amerikában, de esetleg a nemzetközi piacokon nagyobb sikert arathat, hiszen az USA-n kívül Cage még néhol nagy névnek számít. A The Frozen Groundot egyébként az elsőfilmes új-zélandi Scott Walker írta és rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!