Szekeres Viktor

Baromi jól néz ki az új Batmobile

A lesifotók kikerülését követően felkerült a netre a Batmobile hivatalos fényképe is.

A héten Batmobile-lázban égtek a Denevérember-rajongók, ugyanis több lesifotó is készült a Batman v Superman: Dawn of Justice forgatási munkálatairól, melyeken látható volt Bruce Wayne alteregójának híres járgánya. Úgy tűnik, hogy a gyártó Warner stúdiónak nem nagyon tetszettek a homályos, kétes forrásból származó képek és megkérték Zack Snydert, a rendezőt, hogy tegye fel Twitterére a Batmobile hivatalos fotóját is.

Klikk
ide!

A 2016. március 25-én bemutatásra kerülő képregényfilm főszereplője Ben Affleck és Henry Cavill lesz. Mellettük természetesen szerepelni fog Az acélemberből már ismert Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishburne is, újoncként pedig csatlakozik Gal Gadot (Csodanő), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto és Ray Fisher.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #15
    a képregényre vagy a rajzfilmre gondolsz? szerintem minden superman-es epizód szar. batman az egyetlen nem szupererős hős, aki ezért sokkal emberibb, mint a sok röhejes nevű és képességi idióta. felesleges keverni.
  • Zsoltee_a_bator #14
    The dark knight returns szerintem messze a legjobb batmanes darab, pedig van benne a szuperman.
  • Zombee #13
    Egy mesefilmben ne praktikus legyen a Batmobil, hanem nézzen ki jól. A régi filmekben ez működött is.
    Közös képregényt nem olvastam Supermannel, egyedül az itthon is megjelent Halál a családban sztoriban láttam. A Superman és Batman közös füzetek már nem jutottak el hozzám. Valahogy nekem sem áll össze, miért jó keverni. Bár Batmannek is vannak fura ellenfelei, akik nem épp hétköznapi emberek, mert Joker végülis az, Pingvin is, de Mr. Freeze, Killer Croc aligha.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2014.09.15. 09:21:13
  • Danecay #12
    Szerintem is elég ütős! :P
  • Ender Wiggin #11
    Ez ugyanúgy nem praktikus, mint a régi rakéta autók, de azok legalább jól néztek ki. ezek a "modern" szarok egyszerűen neveségesek. És rohadna meg az az idióta, aki sok évvel ezelőtt egybeolvasztotta a gatyi Superman univerzumot Bruce Wayne-ével.
  • valamit #10
    A Nokiának egész más mobiljai vannak... Ennek mennyi lesz a percdíja?
  • who am I 7 #9
    A baj ezeknél, hogy szubjektív dolgot (mint, ahogy a cikkíró izlése teljesen szubjektív) egyszerűen objektív dologként kezeli, legalábbis úgy tűnik.

    Mert mára már meglehetett tanulni azért, hogy a cikkek legkevésbé sem objektívek, olyan cikk nincs (a címűk meg már teljesen bulvárosodik, mindenhol)....ahhoz intelligencia kell (vagy csak így alakult ki az idők során), hogy objektív címmel, leírással valaki leírja szépen, utána max hozzábiggyeszti, hogy egyébként neki az összes közül ezt tetszik legjobban.
  • Gab0523 #8
    Mert ritka hülyén hangzik, ha egy összetett szó eleje eredeti angol, a másik felét magyar verzióval pótoljuk ki?
    Úgy értem, hogy számomra a "Bat" az nem magyar kifejezés.
  • db91 #7
    Én még mindig nem értem, miért kell angolosan írni. A mobil magyarított szavunk, ergo nyugodtan használhatjátok a BATMOBIL kifejezést. (kivéve, ha mindenképp betmobájlt szeretnétek ejteni)
  • Gab0523 #6
    Sziasztok!

    A cikk címe egy dolog. A médiától megszokott dolog az enyhe-, és erős túlzás.
    Viszont...
    Ha nem írták volna oda, hogy "Batmobile", tuti, azt gondoltam volna, hogy valami új Alien-t forgatnak.