Szekeres Viktor

Robert Downey Jr. nem lesz benne a Vasember 4-ben?

Továbbra sincs szó arról, hogy Robert Downey Jr. szerepelne a Vasember 4-ben.

A Marvel Studios 2013 júniusában jelentette be, hogy minden bizonnyal egy csillagászati összegnek köszönhetően sikerült rábírni Robert Downey Jr.-t arra, hogy még legalább kétszer Tony Stark, illetve Vasember karakterének bőrébe és páncéljába bújjon. Az, hogy a Vasember 4 nem volt a megállapodás része, már akkor is találgatásokra adott okot, a rajongókat többek között az izgatta, hogy ki lehet Downey Jr. után az új Vasember, mert a Disney a színésszel vagy a színész nélkül, de mindenképp vissza fogja hozni valamikor a szuperhőst.

Úgy tűnik, hogy azóta sem változott semmi, ugyanis Robert Downey Jr. Torontóban azt nyilatkozta a Varietynek, hogy egyelőre továbbra sem szerepel a tervei között a Vasember 4 - nem véletlen, hogy bár a Marvel Studios megjelenési terve nagyrészt ismert 2019-ig, azonban az elkövetkező 5 évben bemutatni tervezett filmek között nem is szerepelnek Tony Stark legújabb kalandjai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Mas jatsza az mar nem olyan..
  • Józsibácsi #5
    Nagyon jól teszi hogy nem vállalja el! Ebből látszik, hogy viszonylag (viszonylag, mert egyáltalán elvállalta ezt az antiművészetet) igényes színművész és nem ripacs, bár már ez a 3 rész is sok volt egy ilyen szuperemberes agyhalálból (még szerencse hogy közben azért valódi művészeti produkciókat is vállalt e gumicukor-popcorn trágyalé vasember agyhalál mellett, pl a Sherlock sorozat, amiben Oscar díj szinten alakít!)
  • Zombee #4
    Most még könnyebb egy új Vasember színészt elfogadni. Nézd meg az új Conant, mennyien fanyalogtak, pedig maga a film jó volt.
    Amúgy Batmannél sincs problémázás, hogy már 50 éve nem Adam West alakítja.
  • Sequoyah #3
    Nem szamit ki jatssza, ugyis maszk takarja. Majd maximum nem veszi le az uj reszben:)
  • tamolnar #2
    Neked?
  • Ender Wiggin #1
    úgy tűnik ennyire nem számít már az újabb filmekben sem, hogy egy karakter összeforrt egy színésszel. akkor már hívhatják rebootnak. nem mintha számítana. agyhalottaknak készült az többi is.