Szekeres Viktor

A harmadik részre még nem változik meg Amerika kapitány személye

A képregényekben nemsokára Sam Wilson lesz Amerika kapitány, de a filmekben még marad Steve Rogers.

Christopher Markus és Stephen McFeely a napokban az SFX-nak adott egy hosszabb interjút, melyben az írópáros az általuk jegyzett, 2016 májusában bemutatni tervezett Amerika kapitány 3-ról is beszélt. Többek között arról volt szó, hogy elég nagy kihívás ismét egy másféle filmet készíteni, hiszen miképp az második epizód felépítése is sok mindenben különbözött az elsőtől, úgy a soron következő rész is el fog térni A tél katonájától.

Az írók arra is reflektáltak, hogy a Marvel képregény-kiadó bejelentette, hogy a legújabb füzetekben Steve Rogers helyett már Sam Wilson, vagyis Sólyom lesz Amerika kapitány. Markus és McFeely ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy nem nagyon foglalkoznak a friss képregényekkel, inkább kivárnak, hogy aztán 3-4 évvel később "lopjanak el" belőlük ötletet. Összességében azzal zárták a témakört, hogy egyelőre még nem jött el az ideje a váltásnak, hiszen míg a képregények már 60-70 éve jelennek meg, addig film formájában az Amerika kapitány alig pár éves.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lord nihilus #8
    én azt hittem Bucky lesz a Cap, a fém karjával bizonyára jobban dobálná a pajzsot, mint a sólyom
  • bmw #7
    Baromsag mar amit csinalnak....
  • Zombee #6
    Amerika kapitány filmen is 70 éves.
  • Wittgen #5
    Azért pl Vasember, Batman, stb bárki lehet, hisz az ember a technika által az, aki.
    De C.A., Pókember, vagy Thor nem lehet más, hisz annak születni kell, szérum kell hozzá, esetleg dns elváltozás, stb. Ha Sólyom lesz CA, az nem lesz ugyanaz, mivel ő "csak" ember, és nem feltuningolt superhuman.
  • wraithLord #4
    Óriási meglepetés, Chris Evans 6 Marvel filmre szerződött, mint Captain America. Ennek még csak a fele ment le. Vagy a The Avengers 3-ban, vagy a Captain America 4-ben még Steve Rogers lesz CA... (előbbi esélyesebb)

    Emellett eddig is csak a képregényekkel kapcsolatosan volt szó szuperhős váltásokról. Nyilván, ha eljön az ideje, a filmekben is bekövetkezik ez. (Viszont a női Thor-ra annyira nem vagyok kíváncsi... :D)
  • BrockSamson #3
    Amerika kapitany inkabb egy jelkep vagy tisztseg, mint egy bizonyos fajta ero. A kepregenyben volt mar idoszak, amikor Steve Rogers halott (vagy inkabb tetszhalott) volt, es mas toltotte be a tisztseget. Ebbe a logikaba teljesen beleillenek az uj esemenyek.
  • zetortraktor #2
    Ööö, olvasd el és megtudod? Szinte mindegyik szuperhős kapott már más alteregót. Volt más Pókember. Denevérember, stb.
  • Dewri #1
    Nem értem mi ebben a logika. Amerika kapitány a szérumtól lesz az, a Sólyom meg egy tök más karakter. Akkor hogy lesz belőle Amerika kapitány??