Szekeres Viktor

Így nézhet ki a Fantasztikus Négyes egyik főszereplője

Bár a Fox stúdiónak nagyon nem tetszik, de felkerült az FF4-es A Lény első "fotója" a netre.

Vajon a Fantasztikus Négyes rebootját teljes egészében stúdióban forgatták? Mással nehéz lenne magyarázni azt a tényt, hogy szinte egyetlen, a a munkálatokról készített lesifotó vagy lesivideó nem terjedt el komolyabban a neten. A minap ráadásul be is jelentették, hogy véget ért a forgatás, azonban még ezt megelőzően végre láthattunk egy minimális szeletet az új FF4-ből.


A fentii kép nem konkrétan The Thing-et, vagy A Lényt (alias Ben Grimm) ábrázolja, hanem mindössze egy forgatási kelléket, mely nagyjából jelezte a színészeknek, hogy merre keressék a később számítógépes animáció révén megjelenítésre kerülő karaktert. Így tehát nem is kell azt feltételeznünk, hogy a karakter így fog kinézni a filmben, de egyfajta közelítéssel mindenképpen szolgál a fotó. (Érdekesség, hogy a Fox stúdió több, a képet megjelentető filmes lapnak is felszólítást küldött a kép eltávolításával kapcsolatban, s természetesen az elsődleges forrásról, a Justified Films Twitteréről is törlésre került.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #10
    borzalom
  • rolinev92 #9
    Ez a film röviden: Fox szenvedése, hogy megtartsák a Fantastic Four jogait, mielőtt a Marvel/Disney lecsapna rá :) De konkrétan: ezek a gyökerek annyira próbálják megtartani a jogokat, hogy hirtelenjében összedobtak egy rebootot olyan szereplőkkel, akik nem csak kinézetre alkalmatlanok, de a rendező külön elmondta, hogy fölösleges képregényeket olvasgatniuk a színészeknek mert úgy sem az lesz benne, hanem, amit ő akar :D És a legszarabb, hogy nem attól függ a jogok visszakerülése, hogy bukás lesz-e, hanem hogy időre elkészüljön :(

    Amúgy bár tudom, hogy Marvel és Marvel, de azért próbáljatok különbséget tenni:

    Sony-nál van az összes Pókember és hozzátartozó karakterek

    Fox-nál az X-Men és a Fantasztikus Négyes

    Universal: Namor

    Marvel/Disney: Minden MCU cucc és kb minden más a fentieket leszámítva!


    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/c0.0.851.315/p851x315/10498251_902043136478926_8740324620159732436_o.jpg

    A sorrend nem az igazi, de a Marvel/Disney közös univerzumától ezekre lehet számítani. Az Agents of SHIELD és Agent Carter "sima" sorozatok utóbbi 8 részes első évaddal jön majd. A Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist meg netflixes miniszériák lesznek melyek a Defenders c. szintén minisorozatban fognak összefutni.
  • R0n1n #8
    Nem remake lesz, hanem a képregény történet folyatatása, és Thor nem változik nővé, csak érdemtelen lesz Mjölnir viselésére, ezért az más tulajdonost választ magának, aki éppenséggel egy nő lesz.
  • xido #7
    Én eleve azt tartom parasztságnak a pénzesek részéről,hogy nincs olyan kitétel,hogy aki már volt ilyen moziban,ne kerüljön másikba..pláne főszerepbe...Fáklya ne legyen Amcsi kapitány,mert jó volt Fáklyának...Daredevil ne legyen Batman,mert nem miatta húzták le a filmet,trend Afflecket utálni...és ha elkezdenének crossoverezni,akkor kapkodnának,hogy ki kit játsszon...a pénz az első,a logika és az előre gondolkodás meg a fasorban sincs..pedig ebben a műfajban pont nem ártana..
  • Csaba161 #6
    Ha nem tudnád, a Thor remake már készül és NŐ lesz a címszereplő!!!
  • Angelus1991ster #5
    Sajnos a pc sosem fog eltűnni, nem a fekával van baj, az max vicceskedni fog. De mi a jó büdös francnak rímék? Régi gárda jobb.

    Bukta lesz.

    Vasember remake nem lesz? itt az ideje. Utánna jöjjön a Thor, Amerika kapitány, Pókember.

    Egyedül Hulk filmet lehetne "rímékelni" vagy folytatni a 2.-at a Busszúállókos Hulk-kal.
  • Ender Wiggin #4
    A baloldali kretén ezzel a fizimiskával tökéletes lenne egy Forró Rágógumi remake-hez. Már ha emlékszik még valaki a vidókorszak eme remekeire (remek, nem remake :-)
    Úgyhogy a politikai korrektség minden feltételének megfelel a film...
  • Dynamic #3
    Nekem a többi nyomi fejűvel is fenntartásaim vannak.
  • Dewri #2
    Hát igen. Ez egy képregény, egy jól kitalált sztorival. Mi a fenéért kell így belerondítani? Bukás borítékolva...
  • Netmániás #1
    Néger fáklyát a mai napi nem tudom feldolgozni. :( Meg a négerek örökbe fogadnak egy fehér kislányt... de nagy hülyeség lesz.