Szekeres Viktor

Jövőre érkezik moziba A szállító rebootja

Három mozifilmet és két tévés évadot követően egy újabb mozis A szállító-trilógia készül.

Korábban is írtuk, hogy Luc Besson újra akarja indítani A szállító-filmsorozatot (The Transporter) és már akkor is lehetett tudni, hogy ezúttal a Trónok harcából, vagy az ill Manors - Rázós környékből is ismert Ed Skrein lesz az új főszereplő. Mostanra viszont az is kiderült, hogy Besson cége, az EuropaCorp 2015. március hatodikán mutatja be a filmet Amerikában The Transporter Legacy címen.

A Legacy egy tervezett trilógia első része lesz, s korábban annyit emlegettek a filmmel kapcsolatban, hogy előzmény sztori lenne, de most már a stúdió röviden nyilatkozott a történetről is, mely szerint a főhős egy nő segítségével megpróbál lebuktatni egy kegyetlen orosz embercsempész hálózatot, akik egyébként az apját is elrabolták. Az is kiderült, hogy a jelenleg is tartó forgatáson Skrein főszereplőtársai Loan Chabanol, Radivoje Bukvic, Gabriella Wright és Anatole Taubman. A filmet Camille Delamarre rendezi Bill Collage és Adam Cooper forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #17
    Marmint? Szinesz es egyeb? Avass be, szerinted mi van meg? Akciofilmekrol szolva....

    Off: Az miert van, hogyha 1 cikknel belogolok, akkor bedob a forumokhoz? Aztan manoverezhetek vissza...
  • bmw #16
    Loszart a Besson fulebe meg a tobbi majom rebootos nyomoreknak....
  • sirpalee #15
    Csak ez a ket kategoria letezik nalad?
  • Ender Wiggin #14
    azt elhiszi valaki, hogy a műholdak, gps meg mittudomén mik világában a rendőrség lerázásához elég egy autó, aminek cserélhető a rendszáma? innentől az egész hamvában holt koncepció.
  • cateran #13
    Barmennyire is szeretem a legtobb Schwarzi es Stallone filmet, mint szinesz pont azon a szinten vannak, mint Statham..sehol :D Amugy szerintem a Snatch Statham legjobb filmje (meg az Expendables sorozat:D)
    Ok akciosztarok..nem neveznem szinesznek oket, mert az elegge degradalo a rendes szineszekre nezve, de ettol fuggetlenul a szorakoztatoipar szerves es fontos reszei (narmennyire szokott par ember sipitozni, hogy gagyi filmek, meg "no story", meg "szaaar". Megvan a helyuk es szivesebben nezek meg 1 agyatlan akciofilmet, mint 1 "hiperintelekktuel" muveszfilmet, ami esetleg 1,5 oran at boncolgat valami vegtelenul trivialis -de a rendezo szamara komplex es erdekes- dolgot.)
  • dzsagon #12
    a rebootoló kurvanyátokat
  • Zombee #11
    Nincsenek megváltoztathatatlan filmes törvényszerűségek. Mindent meg lehet változtatni, hogy van-e értelme, más kérdés. Ami tény, hogy Stallone neve egybeforrt Rockyval és Ramboval, Schwarzenegger örökre Terminator, ahogyan Harrison Ford is Han Solo, Indiana Jones és Rick Deckard. De a Szállító olyan semmilyen film, hogy akárki jöhet. Mint a Hitman, ahol lecserélik Timothy Olyphant-ot.
  • Zombee #10
    Reboot, remake, nem tökmindegy? Az se jobb ötlet, hogy előzménysztorit csináljunk egy ilyen filmnek. Az még rendben van, hogy előzményfilmeket kapott Darth Vader (a minőség más kérdés), na de a Szállító!? Az új rész sztorija amúgy nekem újdonság, mert én a régire se emlékszem, annyira jellegtelen akciófilm.
  • zetortraktor #9
    Ki lenne olyan hülye, hogy remake-eljen egy Szállítót? Ez nem remake.
  • arty #8
    remélem a szállító remake bukik, nagyot