Szekeres Viktor

Az új Mad Maxé lett a nyár előzetese

Meglepően jól néz ki a Mad Max rebootjának első előzetese.

A San Diegóban megrendezésre került Comic Con elnevezésű képregényközpontú, ám filmekkel és tévésorozatokkal is foglalkozó nemzetközi rendezvényen került sor a legújabb Mad Max-epizód első trailerjének bemutatójára. Előzetes alapján persze nem következtethetünk a film minőségére, de a képsorok láttán azt kell mondanunk, hogy George Miller talán ismét megcsinálta, hiszen a sorozat újraindításának, rebootja elég jól néz ki így elsőre.


Pedig korábban a sajtóban szinte csak negatív színezetű hírek jelentek meg annak kapcsán, hogy rengeteg volt a forgatási nehézség, az időjárás miatt majdnem egy évet csúszott a produkció, valamint a premiert is többször el kellett halasztani. Jelen állás szerint 2015. május 15-én végre bemutatják a filmet, melynek főszereplője Mel Gibson után Tom Hardy lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough és Rosie Huntington-Whiteley. A film forgatókönyvét is Miller írta Brendan McCarthy és Nico Lathouris közreműködésével. A rendező pedig, mint már említettünk, az eredeti Mad Maxeket készítő George Miller volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #17
    megint egy fos reboot...
  • Lacee83 #16
    Á híres V8as elfogó..már várom.. Nekem annó nagyon bejött a film hangulata. Ha sikerül megtölteni egy fordualtos történettel és jó színészi játékkal akkor simán jó lehet. Nekem pl az utóbbi Batman filmek is bejöttek pedig az gondolná róla az ember hogy újabb rókabőrt huznak le egy ismert névről. Bízzunk benne hátha jó lesz
  • Stonee #15
    igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy ez egy a " Mad Max " világában játszódó teljesen különálló film. de akkor megint lehetne kötekedni, hogy miért Mad Max a címe, miért ez a főszereplő neve. tiszta sor, hogy így ezerszer annyit lehet keresni vele.

    nagyon remélem, hogy a látvány mellett azért tartalom is lesz.

    amúgy aki jól ismeri az eredeti Mad Max storit tudja miért mondom: szerintem az első és második rész közé nagyon befért, és gyártható lett volna -akár utólag is- még egy rész.
  • Zombee #14
    Szerintem simán csak egy új kaland lesz. A Robotzsaru, Total Recall meg sima remake volt, vagyis jobban mondva utóbbi egy újabb adaptációja Dick novellájának.
  • Zombee #13
    1. A filmben ki fogja felismerni? Eltelt 35 év, máshogy lesz kifestve is.
    2. Szerintem jópofa cameo, jó ötlet Millertől, ráadásul kb. a Mad Max óta nem szerepelt ismert filmben.
  • Wittgen #12
    Szerintem nem az első 3 részt folytatása/előzménye/része lesz, hanem csak a világ ugyanaz és teljesen új Mad Max filmet kapunk, más karakterekkel, sztorival, gondolom siker esetén folytatással. Mint pl a RoboCop, Total Recall, stb.
  • Stonee #11
    Látom itt még egyben van a legendás V8-as. akkor ez az első és a második rész között játszódik? viszont össze is törik az autó (ebben a részben is), tehát hogy lehet megint egyben a 2. részben?

    Hugh Keays-Byrne szerepel a filmben, ő Toecutter a motoros banda vezére és az első részben meg is hal. hogy lehet még életben? másik szerepet ráadni úgy, hogy szerepelt az első részben szerintem hülyeség.

    látványos lesz, de pl a szereplők olyan szépen vannak sminkelve, hogy öröm nézni. csak úgy ordít róluk a rájuk fesetett műkosszal együtt.

    nagyon várom a filmet, a klasszikus trilógiát több, mint 100x megnéztem már.
  • Skyline #10
    Attól még kultuszfilmek,joggal.
  • Gab0523 #9
    Hát... Az egy másik kor volt. Akkoriban szépen a léc fölé voltak datálva.
  • gombabácsi #8
    az a baj a régi madmaxokkal hogy nem voltak elég pörrrrrrrrrrrgősek