Szekeres Viktor

Az év első bombasikere novemberben érkezik? Itt az első előzetes

Ha A galaxis őrzői nem lesz bombasiker, akkor Az éhezők viadala 3 fog először tarolni idén.

Döbbenetes, de még mindig nem volt film Amerikában, melynek idei bevételei meghaladták volna a 260 millió dollárt, sőt, az egész nyár eddig úgy telt el, hogy egy film sem termelt belföldön több, mint 250 milliót - erre még van minimális esélye a kipukkadó, 237 milliós bevételnél tartó Transformers 4-nek, mely elég ciki módon szerepelt le hazájában. Az előrejelzések alapján még A galaxis őrzői durranhat egy nagyot, de ha véletlenül a Marvel szuperfegyvere is besülne, akkor jó eséllyel a fent említett határt először Az éhezők viadala harmadik része fogja megugrani.


Mert afelől ne legyen kétségünk, hogy Az éhezők viadala - A kiválasztott, 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part I) tarolni fog, ugyanis az első két epizód egyaránt 400 millió dollárt meghaladó amerikai bevételt termelt. És elnézve az első előzetes fenti képsorait, nem nagyon tudunk említeni olyan tényezőt, ami miatt csökkennie kéne ezeknek az adatoknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pitterix #6
    Akit nem érdekel, ne nézze!
    Ennyi!
    Képzeljétek, még könyvben is el fogom olvasni.
  • Zombee #5
    Az egy dolog, hogy otthon nem robbantott bankot, de globális siker a Transformers 4, akárki is kap még a külföldi forgalmazás bevételeiből, bőven marad a Paramount-nak belőle. 983 millió $ bevétele van eddig, hétvégén meglesz az 1 milliárd.

    Erről az éhezős szemétről túl sokat nem tudok, nem voltam hajlandó megnézni az első kettőt sem, és ez így is marad, van egy olyan érzésem.
  • Kelta #4
    miután a 2. rész iszonyat gagyi volt, és nyál tenger..nem igazán várom a 3. részt...
  • hunyadilacasg #3
    ez számomra is érthetetlen. Annyira középszerű, hogy zavar, mikor kiemelik mint "alkotást".
    Sok kimosakodott tini rohangászik egy mű környezetben érdektelen indítékokból steril világ és középszerű operatőr előtt.
    Bármelyik kis költségvetésű film normális történettel és noname színészekkel lehagyja ezt.
    Nyilván jutott a filmkészítés összegéből a kritikusoknak is.
  • StoneCold7 #2
    Én sem...
  • grebber #1
    Hogy mit esznek ezen a szaron nem értem :(