Szekeres Viktor

Itt a Hitman: Agent 47 első normális plakátja

Végre láthatjuk, hogy néz ki majd az új 47-es ügynök.

Megkezdődött a Comic Con, a 20th Century Fox pedig bemutatta a Hitman: Agent 47 első hivatalos plakátját, illetve bannerjét. Az Aleksander Bach által rendezett filmet jelen állás szerint február 27-én mutatják be Amerikában, s ha szerencsénk van, akkor ez azt jelenti, hogy itthon már 26-án látható lesz a játékadaptáció. A film címszereplője Rupert Friend lesz, mellette olyan színészek fognak feltűnni kiemelt szerepben, mint Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann, Dan Bakkedahl és Ciaran Hinds.

Az új Hitman két másik filmmel mérkőzhet meg a dollárokért, melyek meg fogják határozni, hogy a rebootot követően folytatódhat-e a sorozat. Ezen ellenlábas filmek egyike a Focus című komédia lesz Will Smith és Margot Robbie főszereplésével, az Őrült, dilis, szerelem. rendező párosától. A másik pedig a Selfless című scifi thriller lesz Tarsem rendezésében. A vizuális stílusáról ismert Tarsem korábban olyan filmeket tett le az asztalra, mint A sejt, a Halhatatlanok vagy a Zuhanás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #11
    Nem kifejezetten azon múlik, hogy jó lesz-e a film, hogy a színész mennyire hasonlít a játékbeli pixelkupacra. Főleg, hogy jellemzően a hd loading képek sem hasonlítanak a játékban a 3Ds modellre, akkor melyik az "igazi"?

    Pont kurvára leszarós huszadrangú szempont, a forgatókönyv meg a rendezés legyen rendben. Színész tehetség meg nem tudom egyébként miért kéne erre a szerepre, egy faarcú, érzelemmentes klón gyilkológépet kell játszani. Az talán megy mindenkinek jól...

    "A sejt" meg minden idők legdurvább mozis félrefordítása, nagyon fájdalmas...
  • Dewri #10
    Bruce Willisnek ott a Red, meg a Red 2. Abban tolja az elpusztíthatatlan ügynököt...
  • Fresh Duke #9
    Szerintem jobban hasonlít rá, mint Olyphant.
    Attól, hogy Statham nem képes hajat növeszteni, még nem lenne jó 47-es, vagy nem fog hasonlítani rá. Akkor már inkább Bruce Willis, ő legalább valamennyire tud színészkedni.
  • Lunki88 #8
    Sokan még a Heroes-ból ismerhetik őt. Én abban láttam szerepelni először.
  • Fernandooo #7
    Mást sem tud az a szerencsétlen...
  • T O M #6
    Amikor néztem a Homeland-et, gondoltam is, hogy milyen jó lenne egy Hitman filmbe ez a fickó.
  • CairoJack #5
    Nem hiszem, hogy meg kéne néznem Mr. 47-es arcát a google-ban, minekután az első 4 részt kijátszottam vagy fejenként vagy 20 alkalommal (A 4-et legalább 50-szer). Az utolsót csak 2-szer, mert az nekem nagyon nem tetszett, szerintem szánalmasan gyenge volt.

    Abban igazad van, hogy az Olyphant túl fiatal volt a szerepre, és "babaarcú" de ez a fószer is elég mesze áll a karaktertől.
    Tényleg Jason Statham lett volna az ideális választás az első film főszerepére, viszont mára szerintem ő is kiöregedett a karakterből. De valami hozzá hasonló színész kéne...

    Más: Hát nekem ez a Zachary képről sem ugrott be, meg kellett IMDB-znem, hogy rájöjjek, ő a Star Trek-es fickó. Nem csoda, hogy nem vágtam, hogy kicsoda ő, nem vagyok egy ST fan.
  • RAZOR27 #4
    azért Zachary Quinto-t ha névről nem is, de képről már mindenkinek beugrik
  • Cickány90 #3
    Őszintén szólva szerintem Jason Statham jó lenne, ő legalább tudja tartani a fapofát :/
  • Dewri #2
    Én is ilyesmit akartam írni...:) A cikkben az "olyan színészek fognak feltűnni" úgy hangzik, mintha minimum 2 Oscaros nevek jönnének, erre azt se tudom kikről van szó...

    Egyébként ránézésre ez a fickó sokkal Hitmanesebb, mint "Elefánt" volt a babaarcával, nézd csak meg a google-ban a "hitman játék" keresésre a képeket!