Szekeres Viktor

Infók a Warcraft-mozifilmről és az első kép

Eddig nagy volt a titkolózás, de az elmúlt napokban kiderült pár infó a Warcraft-mozifilmről.

Ahhoz képest, hogy a készülő Star Wars VII. epizód forgatásáról már az első napokban felkerültek képek a netre, a tervezett Warcraft-mozifilm munkálatairól nem hogy kép, de még információmorzsa sem szivárgott ki. Eddig, legalábbis. Először ugyanis kiderült, hogy négy hónapnyi melót követően május 23-án befejeződött a film forgatása, majd pedig az egyik nyomtatott filmes magazinban az alábbi kép jelent meg Duncan Jones rendezőről.

Klikk ide!

A napokban pedig újabb információval gazdagodtunk a 2016. március 11-i bemutató dátummal rendelkező filmmel kapcsolatban. Az IGN megtudta egy interjú során, hogy a Warcraft-film egyik főszereplője, Ben Foster egy Medivh nevű karaktert alakítana, akinek a neve minden bizonnyal ismerősen csenghet a játékosok számára. Foster elmondta a figuráról, hogy egy varázsló, aki egy háborút követően békében visszavonult, de egy barátja kérésére visszatér a harcmezőre, hogy segítsen neki. (Ezzel a háborúval kapcsolatban egyébként Foster elmondta, hogy Duncan Jones minden erejével arra törekedett, hogy mindkét oldalt kellőképpen bemutassa.)

A Warcraft-mozifilmben Ben Foster mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu és Clancy Brown.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    a legtöbb játékra (sőt, mindegyikre) igaz, amit írsz. de ettől még próbálkoznak rendesen.
  • Cickány90 #1
    Sztem nem lehet a Warcraftból filmet csinálni, nagy eséllyel vmi Uwe Boll féle kapufa lesz belőle, hogy szépen fogalmazzak.