Szekeres Viktor

Címet kapott a Resident Evil-sorozat utolsó része

A Resident Evil 6 a címe alapján is utolsó fejezete lesz a filmsorozatnak.

Jó ideje nem hallhattunk konkrét hírt a Resident Evil-filmsorozat hatodik epizódjáról, csak annyit, hogy a szeptember 12-re rebesgetett premierből nem lesz semmi. Most annyi kiderült a "semmiről", hogy a pletykáknak megfelelően valóban az utolsó rész lesz a sorozatban - legalábbis, ami az író-rendező Paul W.S. Andersont illeti. A Collider értesülései szerint ugyanis a film címe Resident Evil: The Final Chapter lesz, azaz "Az utolsó fejezet". A lap a cím mellett arról számolt be, hogy Anderson jelenleg is a forgatókönyv első változatán dolgozik, így cseppet sem meglepő módon sem a bemutató dátuma, sem a forgatáskezdés időpontja nincs kitűzve.

A Resident Evil-sorozat eddigi öt epizódjával minden idők legsikeresebb mozis szériái közé tartozik, hiszen az eddigi filmek világszerte már majdnem egymilliárd dollár bevételt produkáltak. Pedig 2002-ben az első rész még csak alig 100 milliót hozott a konyhára, Amerikában 40, Amerikán kívül pedig 62 millió dollárt, azonban a negyedik rész mindezt majdnem megháromszorozta 60 milliós amerikai és 236 milliós nemzetközi tarolásával. Az ötödik rész Amerikában csalódást keltően szerepelt, eladott jegyek számában még az első részt is alulmúlta, a 3D ellenére is csak 42 millió dollár bevételt hozott, azonban a nemzetközileg összeszedett 179 millió dollár már elég meggyőző volt a Sony Pictures számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Első rész jó lehetett volna de nem lett átütő,sztem a 2. rész rendben volt. Kicsit menekülés NY-ból hangulatot hozta. Többi vicc.
  • Macropus Rufus #2
    hát nem is tudom. Meg van mind az 5. De nekem az első a kedvencem. Az egy jó kis film volt. A többi meg a még több bőrt húzzunk le egy sztoriról.
    Meg még több villantást a csajnak.
  • DontKillMe #1
    Annak ellenére, hogy minden idők..blablabla, meglehetősen retek egy game átirat lett belőle. Legalább egy részt megcsinálhattak volna valóban ütősre. De annyira gagyi az összes, hogy szörnyű. Én a Capcom helyében nem csak hogy a nevet nem adtam volna mellé, de engedélyezni sem engedélyeztem volna. Az animációs film, ami nemrég készült, sokkal jobb az összes eddigi millajovovicsos-szarságnál.