Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a Hitman 2-t

Már nem is kell olyan sokat várni, hogy láthassuk a Hitman: Agent 47-t.

A napokban a 20 Century Fox stúdió több, soron következő mozis premierjének dátumát is bejelentette, s ezek közül az egyik a Hitman - A bérgyilkos folytatásának, a Hitman: Agent 47-nek a bemutatója volt. A film február végén kerül mozikba Amerikában, egész pontosan 2015. február 27-én - nagyjából az idő tájt, amikor idén a Non-Stop kezdte meg mozis pályafutását.

Ezzel az új Hitman, melynek, mint arról már beszámoltunk, Rupert Friend lesz a főszereplője, jelen állás szerint két másik filmmel mérkőzhet meg a dollárokért. Ezek egyike a Focus című komédia Will Smith és Margot Robbie főszereplésével, az Őrült, dilis, szerelem. rendező párosától. A másik pedig a Selfless című scifi thriller lesz Tarsem rendezésében. A vizuális stílusáról ismert Tarsem korábban olyan filmeket tett le az asztalra, mint A sejt, a Halhatatlanok vagy a Zuhanás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Ez teljesen igaz. Lehet, hogy holnap jön a Mégsem... cikk. :)
  • Zombee #3
    Korábbi hírekben reboot volt... Az SG-n nem szabad azt az egyet alapul venni, amit épp olvasol, lehetnek benne félinformációk, amik a korábbiakkal lesznek teljese... vagy épp ellentétesek.
  • god25 #2
    Szerintem nem remake v. reboot, de nem is folytatás. Csak egy 2. rész, ha jól értelmezem.
  • Zombee #1
    Most akkor Hitman 2, vagy felejtsük el az előzőt, és ez egy újragondolás? A kettő nem ugyanaz.