Szekeres Viktor

A TV2 kirúgta Gáspár Győzőt

Úgy tűnik, hogy Gáspár Győző ezúttal végképp eltűnik az Édes életből.

A TV2 tegnap közleményt adott ki, miszerint befejezi a forgatást Gáspár Győzővel. A csatorna szerint Magyarország egyik legkedveltebb valóságshow-sztárja 2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját, akit csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvott meg a további bántalmazástól. A történtek miatt a TV2 azonnali hatállyal beszüntette a közös munkát Gáspárral.

A hírt egyesek minden bizonnyal kétkedve fogadhatják, hiszen már korábban is volt hasonló felfüggesztésre példa. Ráadásul azt sem szabad feledni, hogy az Édes élet éppen az egyik legnézettebb időszakán van túl, hiszen 17-19% körüli közönségarányával többször is legyőzte az RTL Klub párhuzamosan futó műsorait. A celebreality naponta nagyjából 650 ezer embert ültet le a képernyők elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Hehe, évek óta nem nézek tv műsorokat, a tv is a pc-re van kötve. Elmehetnek a búsba a reklámokkal meg a fos celeb műsoraikkal.
  • Szegabi #7
    Így igaz! Az egész TV2 és RTL Klub egy nagy kalap sz@r. Hihetetlen, hogy ennyi ember kíváncsi az ilyen idétlen, ostoba műsorokra! Egy kaptafa mindkét csatorna, 75% sorozat, a többi meg baromság. Reklámok és ismételt filmek tömkelege, a híradóról már nem is beszélve.
    Győzit már régen ki kellett volna rúgni, tapintatlan, primitív és sík hülye. Az ilyen embereket kellene összegyűjteni és állatkertbe zárni egy külön ketrecbe.
  • Angelus1991ster #6
    Az egészet be is kéne szüntetni. tv 2-t bezárni!
    nézzetek meg egy tv 2-es híradót: bugyuta nő és kétszer elmondott hírek.
  • SupraMKIII #5
    Az ötlet jó, de inkább az ő ereit kellene felvágni, hátha meggondolják az emberek, milyen hulladékban lépnek fel... :-)
  • barret #4
    Felvágom ereimet,harakirit követek el,aztán kardomba dőlök.
    Egyébként ki az a gáspár győző? Bele fog rokkanni a TV2 célközönsége a távozásába? :D
  • SupraMKIII #3
    Mondanám, hogy hurrá - de fogadni mernék, hogy bárki/bármi is jön, az pont ilyen gusztustalan, primitív és értéktelen lesz.
    És az a szomorú, hogy teljes nyugalommal úgy mondok róla véleményt, hogy egyetlen részt sem láttam belőle, és azt sem tudom, miről szól.

    Hátha egyszer tévedek...
  • tomboy013 #2
    Elég szomorú, hogy ez egy hír. De az még szomorúbb, hogy ennyire ostobák az emberek, hogy képesek egy ilyen műsort nézni. Tudatos butítás.
  • kisfacko #1
    Ennek most komolyan van hírértéke?