Szekeres Viktor

Bombahatástalanítós vetélkedőt vett a TV2

Új game-show formátumot vásárolt a TV2. A BOOM! című vetélkedőt ősszel tűzi műsorra a csatorna

A TV2 a Cannes-i filmvásáron megszerezte az izraeli Keshet International legújabb game-show formátumának jogait. A BOOM! a különböző vetélkedők szellemi és fizikai próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével: egy 4 játékosból álló csapatnak kvízkérdések helyes megválaszolásával szigorú időhatáron belül 8 bombát kell hatástalanítania.

A TV2 sajtóközleménye nagy lelkesedéssel ír a formátumról, melyet futótűzként való terjedéssel jellemez, azonban mindez csak arra vonatkozik, hogy a mipTV-rendezvényen sok országnak eladták a formátumot, mely egyébként Izraelben is csak pár napja mutatkozott be, így alapjába véve fogalma sincs a csatornának arról, hogy benne van-e a hosszabb távú, illetve a globális siker.

A BOOM! magyar adaptációját a TV2 az év második felében tűzi műsorra. A show házigazdáját műsorvezetői castingon fogja kiválasztani a csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Saját ötlet ennyire drága, hogy arra már nem fussa?
  • atiwrc #2
    Autosporton kívül nem sok mindent nézek a tv-be, de a négyen négy ellen, azért lehet érdekes, hogy mennyire máshogy gondolkodik a megkérdezettek nagy része mint pl én.

    Az M1-es műsort nem láttam még, a következő az nem volt rossz...

    De mintha úgy rémlene a tv2 vett valami kornyikálós izraeli műsort is abból nem lett semmi végül?
  • jackoneill90 #1
    kitalálom. tillatilla, játékosok majka és felesége, kiszel tünde, pákó, kasza tibi, hajdú péter. havas henrik, liptai. Fantasztikus műsor lesz. annyira mint a négyen négy ellen, egy hányinger. M1 bízunk benned 100X értelmesebb műsor és jobb a hangulata is.