Szekeres Viktor

Kavar a TV2

Vannak elkerülhetetlen dolgok. Például az országos tévécsatornák nyárra történő átállása.

Közeleg a nyár, s ezt nem feltétlenül abból tudjuk, hogy kinézünk az ablakon és látjuk, hogy hét ágra süt a nap (legalábbis tegnap nem láttuk), hanem abból, hogy a hazai országos kereskedelmi tévécsatornák elkezdtek variálni a műsorrendjükkel, mondván ilyenkor megváltoznak a nézői szokások. Illetve a TV2 egész pontosan arra hivatkozik, hogy a változásokat "a nézők érdekeit még inkább figyelembe véve" alakította ki, amit természetesen úgy is fordíthatunk, hogy saját érdekeiket vették figyelembe azzal, hogy a nézőket kialakult rutinjuk felrúgására kényszerítik.

A változások ma, az május 12-én lépnek érvénybe, ekkor alakul át a TV2 hétköznap esti programstruktúrája. A Tények továbbra is 18 órától várja a nézőket, ezt követően pedig 19:30-tól a Jóban Rosszban kerül képernyőre, mely este 9 után nem hozott túl jó nézettséget. A szappanoperát a Magánnyomozók című fikciós széria követi 20:20 perctől, melyben egy privát nyomozóiroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A celebek életét bemutató Édes élet pedig ezentúl, a következő nézői érdekeket figyelembe vevő változtatásig 21:30-kor kezdődhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #3
    Gyalázat...
  • Sliderx #2
    zabálják a népek
  • tomazin #1
    Azta, mennyi hihetetlen jó, kihagyhatatlan műsor. Jóbanrosszban,édesélet. El nem tudom képzelni, hogy mit lehet ezeken nézni :S