Szekeres Viktor

Izraellel tervez a jövőben a TV2

Az izraeli Keshet formátumfejlesztő lett a TV2 stratégiai partnere.

Stratégiai megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Keshet International, Izrael vezető formátumfejlesztő és forgalmazó cége. A TV2 már korábban is együttműködött a Keshettel, hiszen tőlük vásárolták a tavaly sikerre bemutatott Az ének iskolája című valóságshow-t, nemrég pedig a TV2 Csoport további két Keshet-formátum jogait is megvette: a médiavállalat előbb a Rising Star énekes reality, majd a cannes-i televíziós vásáron bemutatott Bumm! című kvízműsor 2014-ben történő műsorra tűzését jelentette be.

A mostani, sokkal szorosabb együttműködés minden bizonnyal elővásárlási és/vagy kizárólagossági jogokat biztosít a TV2 csatornáinak a Keshet által eddig fejlesztett és a jövőben fejlesztendő formátumaira . "Nem véletlen, hogy a TV2 az izraeli Keshet International mellett tette le a voksát: már az első, TV2-n bemutatott Keshet-formátum, Az ének iskolája is óriási sikert aratott a nézők körében, és biztosak vagyunk abban, hogy ez a sikerszéria folytatódni fog a Rising Star és a Bumm! című műsorokkal is" - mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója, társtulajdonosa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #5
    Csak a gyíkemberek, a holovilág, a rótcsildok, chemtrail és hasonszőrű agymenés hiányzik az elmés kommentekből.
  • Pares #4
    Ki gondolta volna...
  • thrawnguru #3
    2 éve nem is nézek tv-t, kérek szépen egy vállveregetést és egy kekszet... :)
  • wwenigma #2
    like
  • mrzed001 #1
    Aki eddig kiröhögte azt, aki TelaViv2-nek hívta, az most talán nyom egy facepalm-ot :D
    Le tudnám írni, hogy kik és miért és hogy és amúgy minek és ki által és mi céllal ... de akkor dupla facepalm-ot nyomna magának a sok agymosott (már aki felfogja)