Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Sin City 2 betiltott plakátja

Az MPAA nem engedte, hogy Eva Green Sin City 2-es plakátjai a multiplexekbe kerüljenek.

Itthon és Amerikában is augusztus 22-én kerül bemutatásra a Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For), melynek reklámkampánya természetesen már maximális fordulatszámon pörög. Rengeteg plakát jelenik meg a filmhez, jó pár jelenetképet is láthattunk, sőt, videókat is. Most pedig egy olyan képet mutathatunk meg, amit az Amerikában a korhatár bizottság szerepét is betöltő MPAA visszadobott, mondván nem adnak engedélyt a kültéri terjesztésére.

A közel sem annyira necces képen Eva Greent láthatjuk, aki nemrég a 300 második részében domborított, manapság pedig a Showtime csatorna horrorsorozatában, a Penny Dreadfulban látható. Az MPAA döntése egyébként azért mindenképpen meglepőnek számít, mert a korábban Rosario Dawsonról és Jessica Albáról megjelent képek sem voltak teljesen ártatlanok. Hogy nálunk megjelenhet-e ez a plakát a film kampányának részeként, arról nincs információnk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wolf017 #4
    De mi a gond a képpel?
    Nem értem...
  • Paddy #3
    Keráznám a fosóját.:D
  • Diopapa #2
    Gondolom ha belezős lenne nem lenne semmi gond. Egy szép női test látványától biztos megáll a fejlődésben minden gyerek.
  • Zombee #1
    A betiltás és a kültéri terjesztés engedélyének megtagadása NEM ugyanaz.