Szekeres Viktor

Új szereplők ragadnak meg a The Walking Deadben

Ősztől újabb három szereplővel bővül a The Walking Dead népes szereplőgárdája.

Mivel a The Walking Dead szereplői között meglehetősen magas a halálozási arány, így a készítők mindig újabb és újabb karakterekkel kényszerülnek kiegészíteni a csapatot. Ezen karakterek közül pedig némelyekkel rövidebb távra terveznek, némelyekkel azonban egy teljes évadon át, vagy akár több szezonon keresztül is. A 2. évadban például a Green-család három tagja csatlakozott Rick Grimes-ékhoz, a harmadikban pedig Michonne, Tyreese, Sasha és a Kormányzó, a most véget ért szezonban pedig Abraham Ford.

Nemrég elkezdődtek az 5. évados munkálatok is, és az előkészületeket követően a sorozat gyártója újabb három színészt szerződtetett le a produkcióhoz állandó jellegre. Közülük a nézők legjobb az Alanna Masterson által alakított Tarát ismerhetik legjobban, aki a Kormányzó csapatából került Glenn mellé. Ugyancsak vissza fog térni kiemelt szereplőként Christian Serratos, aki Abraham egyik katonája, valamint elég sokat láthatták a rajongók az Andrew J. West által alakított Garethet is, aki a Terminus szószólójaként tűnt fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    serratos egy szégyen. életében nem látott még katonanőt (maximum az action girl weboldalon) sem ő, sem az író, sem a rendező.