Szekeres Viktor

Újabb zombis tévésorozat készül

Meglehetősen bizarr történettel rendelkező zombis képregényből lehet tévésorozat.

Az amerikai CW csatorna novemberben vásárolta meg Rob Thomastól az iZombie című tévésorozat-terv pilotjának forgatókönyvét, tegnap pedig a végeredményt látva az adó vezetősége úgy döntött, hogy le is forgatják a széria első részét. Az iZombie egy 28 részt megért képregény alapján készülne és egy orvostanhallgató lányról szólna, aki zombilétét úgy kívánja fenntartani, hogy a hullaházban dolgozik, így jutva a mindennapi emberi agyhoz. Balszerencséjére azonban, ha megeszik valakinek az agyát, akkor a "vacsora" hangja megszólal a fejében, s addig nem hagyja nyugton, míg meg nem oldja az illető halálának rejtélyét.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy ősszel már képernyőre is kerül egy iZombie-tévésorozat, mindössze esély van rá. Ha a kész pilot ugyanis elnyeri a csatorna vezetőinek és döntéshozóinak tetszését, akkor májusban berendelhetik a sorozatot is. Ehhez mindössze az kell, hogy a végeredmény jobban sikerüljön, mint a CW többi pilotja, s több legyen benne a potenciál, mint a csatorna meglévő sorozataiban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #13
    ja bocs, ez film
  • kastil #12
    ja, dead islandek, residentek, rdr dlc, dayz, sniper elite v2 dlc, évente jön 60. tényleg kurva unalmas
  • Tikal #11
    szánalmas történet, maradjon csak képregényen...
  • Yagami #10
    (fasz)kalapos:
    '99-ben érdekelt utoljára a zombi- téma bizonyos Resident Evil 2 miatt. Nem másért. Nem Romero-ért vagy a filmjeiért, és főleg nem azért, ami utána jött (és tart ma is). Úgyhogy "nem fulladtam bele" a tömör zombi-szarba, de aranyos (a)hogy megpróbálsz helyettem gondolkodni. Azóta a Walking Dead keltette még fel az érdeklődésem (14 év eltelt közben), és nyílvánvalóan az sem a zombik miatt.

    Zombee: van ott még 7 Days to Die, Rust, DayZ, Dying Light (mindjárt) Plants vs. Zombies 2, Walking Dead játék (mindjárt kettő is) The Last of Us, infestation, Killing Floor, ZombiU, Red Dead Redemption: Undead Nightmare (mi más kell a vadnyugatra szellemek helyett), Deadlight, How to Survive, All Zombies Must Die!, Lollipop Chainsaw és még egy-két ifos csemege a végére (Zombie Killer Squad, Zombie Burger, Zombies Ate my Friends), aztán ennyi elég is lesz egyelőre az utóbbi két év terméséből.
  • Zombee #9
    Játék sem annyi van... zombis nagy cím évek óta csak a Left 4 Dead, Dead Rising és Dead Island szériák vannak. Tavaly volt két jó fogadtatásra talált indie játék, a How to Survive és a State of Decay, meg Steam-en az indie cuccokat böngészve ki lehet még fogni párat, de azok nincsenek szem előtt. A Call of Duty-k zombis multi pályáit meg hagyjuk, az +1 tétel. És ez mind 2008 óta jött össze, azalatt hány kommandós, modern háborús meg futurisztikus FPS volt...
  • kalapos01 #8
    Szerintem csak annak unalmas a zombis téma, aki minden effélét fogyaszt. Az jó, hogy megunja, de hát istenem, nem kell ész nélkül fogyasztani. Film és tévésorozat mindenesetre alig van zombis. Játék talán van, de nem muszáj minddel játszani.
  • Ender Wiggin #7
    én azt hittem az Apple cucc tulajdonosokat hívják iZombie-nak...
  • Zombee #6
    Nincs több zombis játék, mint autós, vagy kommandós. AAA kategóriás cím nem jön évente, indie fejlesztés meg minden kategóriában rengeteg van.
  • scagnetti #5
    Zombee +1
    Nem kell a rinya, a zombik miatt. Hisz évente ha 2 zombis film eljut a mozikba, akkor már nagyon sokat mondtam.
    Játékból persze jóval több van.
    Mondjuk ez ténylég nagyon gáznak tűnik.
  • jonyeasyrider #4
    Minegyik zombi témájú film/sorozat érdekel. Én izgatottan várom.